torsdag 9. juli 2009

Gjennbruk er en fin ting :-)

Her har jeg sydd meg en veske av en gammel gardin som jeg fikk av far for mange år siden...har aldri villet kaste de for har liksom vært ett ventende prosjekt i mange år.....Og nå har jeg endelig fått gjort noe ut av dem :-) Denne ble både retro og anderledes enn det jeg har fra før :-)
Som dere ser lot jeg sidebordene i gull være på øverst for å ha en kontrast til blomstene :-)

Sydde også en retro kjole til Alva :-) Uten mønster...men den passer fint på Alva :-) dere får se bilde av henne med den på senere :-)


Og selvfølgelig måtte jeg sette på dette merke :-) Har lyst til å gjøre som Ida (put it in a box) Hun har laget merkebånd med tskjorte overføringsark...har hatt litt problemer med at bildene jeg har overført ikke sitter så godt etter noen vask....så jeg venter spent til høsten når http://lillegitte.blogspot.com/ skal selge noe nytt som heter rammelim :-) Håper bilder sitter bedre da :-)
Lot meg inspirere av Ida http://putitinabox.blogspot.com/ og laget denne rammen :-) Sølvsprayen fra mekonomen er som kjent fra Irina :-) Rammen var brun før,men ble finere med cromen synes jeg :-)
Her har også mekonom sprayen fått bryne seg litt :-) Denne lysestaken er fra peppes søppelet :-) var i messing...har vurdert å spraye den hvit også,men nå skal den få være cromma en stund :-)

Ønsker dere en fortsatt fin sommer :-) Håper vi alle får varme og solfyllte dager framover :-)

14 kommentarer:

perler på en snor sa...

Så nydelig retro stoffer du har sydd av, kjempefin veske og kjole!
Fint med crom spray!:)
Ha en god natt:)

Moski sa...

Hei.
Er stor tilhenger av gjenbruk.Så fine farger det var i dette stoffet. Kjolen og veska ble jo kjempefine! Lysestaken synes jeg gjorde seg veldig godt i sølvfarge.

Anna Lisa sa...

Ja Gjenbruk er kjempe fint :)
Nydelig veske
Er på ferie ennå...men titter litt innom bloggverden...savna dokke vet du :)
Ha en fin dag, snart blir det blogging på meg...men skal heim igjen først.
Klem

Datt sa...

OI, så flink du har vært da!! :O
Lysestaken ble jo kjempefin i crome, helt klart! Synes lappen på kjole var herlig, aldri sett slik før jeg, "Made by mummy", sukk! :)

Anonym sa...

Så kul veska ble!
Kromlakken er kjekk! Det blir jo et bra resultat! Har brukt den selv på et par prosjekter! :)
Klem*

LIVS LYST sa...

Så utrolig søt kjole og veske! Jeg har så sansen for retro på barneklær. Skulle ønske "det var meg" å gå med slikt selv også, men det er det desverre ikke... Men jeg syns bare det er så utrolig kuult når jeg ser slikt på andre. Får heller nyte synet av hva andre går med... ;O)

Hilsen Liv

Marias skriblerier sa...

Du er flink til å sy!! Kjolen ble kjempesøøøøt, vesken også!!

moa sa...

hallo kjære venn -
..og takk for koselig sommerhilsen fra deg - ble jo så glad!
For en kjempeherlig veske og kjole til alva du har sydd...superkult!!!
De bare falt jeg for...du er jo så dyktig bak denne symaskinen!
..og jeg må jo få spørre hvordan det går med lille prinsen gabriel..?!
..fortsatt fin helg -
moaklemmer

perler på en snor sa...

Hei igjen:)
Det ligger en award til deg på bloggen min:)

Sanna sa...

Så utrolig kul veske du hadde sydd. Den er det garantert inge som har maken til - one of a kind ! Kjempe morsomt ! Ønsker deg en fortsatt fin sommer !

Anonym sa...

Åhhhhhh, Din blogg får 10 poäng av 10 möjliga! Vilken härlig skaparglädje!

Agneta från skånska ÖSterlen

Camilla- casual living sa...

HEI HEI:)
så koselig å høre/se noe fra deg igjen.
så mye fint du har lagd- igjen!
mekonomenspray er genialt;) heheden hvite blir veldig fin på sånne lysestaker.hehe


hvordan går det hos dere da?
og ja, må ikke glemme- kjolen ble utrolig søt!

hilsen Camilla/midtpunktenemine, som fødte samme dag som deg vet du!

Guttemamma sa...

Jammen er du en racer på symaskinen!! Og Ida er alltid til inspirasjon, det er vi nok mange som synes!! God sommer videre,hilsen fra Anette:-)

Camilla- casual living sa...

var kanskje ikke så lett å se at det bare var litt gjort om i navnet på bloggen min heller da. jeg klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle slutte og blogge, eller blogge for bare inviterte. også mistet jeg litt piffen, men nå fikk jeg lyst til å bloggen på en åpen blogg likevel. MYE hyggeligere,men så var det bare det og få "kontakt" med alle igjen da. uansett.... :)


Emma vokser FORT, og veide rett under 7kg på fire mnd kontrollen. og var 64cm lang... hun er allerde større en storesøster var da hun var 6mnd. hihi, synes det er så rart å tenke på.

ruller seg over på magen gjør hun også, og har gjort det tre uker nå,begynner å bli lei av å snu henne tilbake når hun er lsiten, så synes egentlig hun kan lære seg å rulle fra mage til rygg nå også. hehe

Vi begynte så smått med grøt og frutti, rett før hun ble fire mnd(begynte å våkne så mye på natten, så hun trengte noe mer), men velling/grøt har ikke slått helt an.. har riktig nok god mye bedre den siste uken da. og i går fant jeg noe som het hvete ris grøt, og den ser det ut som at hun liker.
og frutti går ned på høykant.
MYE søl her også... og hånder er inni munnen somtidlig som maten, også skal hun holde litt i skjeen. og som at ikke det er nok, så har hun lært seg å "spytte",veldig festlig synes hun da (altså sprute så det kommer en morsom lyd), og når det skjer med mat i munnen så sier det seg selv at det blir søl og klin.

er så koselig med en liten en i huset igjen, men det går så fort denne gangen.
har du fått mer barnehageplass til yngste jenta di eller? var det ikke det du ville etterhvert?eller tenkte på hvertfall.

og dyreparken er helt klart verd et nytt besøk. var kjempe moro... vi var faktisk mest ved sabeltann og i kardemommeby, enda så gøy vi synes det er å se på dyr, så var det så mye fasinerende å se på. uTrolig hvordan de klarer å bygge opp og få med seg barna på alt.