tirsdag 25. august 2009

Glemte noe...

Glemte å vise disse :-) Lovte Black feathers å vise disse lysene som jeg hadde laget :-)
Kjøpte servietter på kremmerhuset for en stund siden å laget disse :-)

Godnatta alle sammen :-)

16 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Å de var skikkelig søte!!!! Har sett lignende før, for du stryker dem på ikke sant?! Men jeg har bare sett med blomster og sånn på. Disse var jo skikkelig søte samtidig som de var kuule!

Thanks for the tip! ;O)

Ha en fin dag!
Hilsen Liv

Anita fra hjerterommet sa...

Veldig fine! Har vært og leitet etter servietter med svart hvitt motiv så da kan jeg jo prøve kremmerhuset også.
Ungene ha laget hvert sitt lys med logoen Fc barcelona og Manchester united på.. da tok jeg bare utskift og brukte vanlig papir. Kompisene ønsker seg visst make lys he he.

Ha en fin dag!!

Balke gård sa...

Kjempefine!! Er så kosleig å lage slikt, alltid juelvrksted med decoupage og servietter her:-) Og postkassen var jo bare en drøm..Klem, Marianne

Black Feathers sa...

Tusen takk skal du ha ;) Så utrolig flotte de ble og så med "mine" servietter da. Det kan hende at jeg må prøve jeg også.

Supert tips. Ha en strålendes kveld du ;)

Marias skriblerier sa...

Herlig!!

Guttemamma sa...

Virkelig flotte, for fine til å brennes....:-)

Black Feathers sa...

Heisann, smatt bare innom for å legge meg til som følger av bloggen din.
Ha en hærlig helg ;)
Klem

~M~ sa...

Hei.

Så stilige lys.
Liker bloggen din veldig godt, masse inspirasjon å finne her.

God helg.
~M~

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Fin blogg du har,ha det gott,kram Agneta

Black Feathers sa...

Huff, ja den kan være svart også. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den, den er litt "feil" på en måte.

Jeg tror jeg må prøve meg på å lage servietter på lys, det ser så stilig ut.
Ha en fin helg ;)

Spunk og boblemukk sa...

Så stilig! Hvordan er det når man brenner lysene? Kan serviettene ta fyr da? Hva bruker du for å feste dem på?
Mange spørsmål fra meg her. Tenkte at det der må jeg jo prøve. Akkurat det jeg trengte.. ENDA flere prosjekter. Hihi ;)

Ida sa...

Heisann!
Hvordan går det?

Har akkurat kommet hjem fra en herlig uke på Kypros. Det var varmt - så det kan absolutt anbefales å reise til varmere strøk når det heller er på vinterstid - spesielt med små barn. For William ble det noklitt for hett - han måtte sove på hotellrommet på dagen - og ellers sitte i ett lite plaskebasseng - full i varmeutslett stakkar ! Men han klaget heldigvis ikke - så da tenker jeg han ikke hadde det så ille likevel. Christoffer var synonym med fisk i vannet, og jeg vekslet mellom trilleturer, badeturer og strak ut på solsengen! Lovely!

Så er det hjem og hverdagen innhenter meg igjen! Har planer om å prioritere ned bloggen litt, og syingen! Syntes det er kjekt, men det tar så mye tid. Kommer nok til å oppdatere jevnlig, men heller med små ting! Vi får se.. :-) Skal begynne å lese litt igjen nå også - syntes det er greit å hente opp igjen litt kunnskap når jeg har fri. Syntes det er litt greit å komme tilbake på sykehuset uten å ha 'glemt' noe :-)

Ellers er det full fart her hjemme. Nå har vi begynt med tre-fire måltider (fulle!) for dagen med William. Han spiser grøt til morgen og kveld, + ett lite glass grønnsakspure og en fruktpure til middag! Han er en STOR spiser, så jeg blir litt forundret over hvor mye vi egentlig kan gi han, for han tar i mot alt til enhver tid... kunne han sleiket skålen så hadde han gjort det! I strake motsetning til storebroren, som fremdeles må mates, ellers spiser han ikke.. (LAT!!) !!! Har dere begynt med mer mat til Gabriel?
William er 9600 g, og 69 cm .. så han har faktsk stangnert til på vekten.. sikkert fordi han ruller så mye på gulvet... ! Så da er det jo tydelig at vi ikke overforer han heller..

for øyeblikket er Henrik ute å triller - så søvnrutinene er med andre ord ikke bedre! ... jaja.. kan jo ikke få alt!

Håper dere har det fint! Klem

LYKKEBO sa...

Kjempe flotte! Genial ide!
Kjempe søt postkasse under...
Klem

Spunk og boblemukk sa...

Legger du servietten oppå lyset, og så stryker over med en varm spiseskje? har jeg forstått det riktig da?
De har den symaskina jeg kjøpte på tilbud på symaskiner.no nå så jeg. Der koster den 9000, tror jeg fikk den til 6500 fori det sikkert hadde vært utstillingsmodell. Man får iallefall mye for pengene! Men hvis du tenker på å slå til, må du være kjapp, den er på tur ut av produksjon. Hørte med de i symaskinbutikken, og de sa at det ikke var noe problem å få tak i deler og programvare og slikt, selv om den ikke produseres lengre. De bruker det samme på alle Husqvarnamaskinene. Jeg er iallefall veldig fornøyd :)

Black Feathers sa...

Ja ikke sant. Fint å kunne si at man jobber et sted. Jeg var ikke forbredt på alle de følelsene som fulgte i kjølevannet av å bli ufør. Men det er heldigvis positive ting som følger med også ;)

Ha en fin kveld ;)

Therese sa...

Det er lenge siden jeg har vært innom bloggen min selv jeg *lol* Så fine lysene var. Jeg laget noen lys med applikasjoner fra Panduro for noen år siden som jeg ga mamma og bestemor til jul. Og mamma har fremdeles ikke hatt hjerte til å bruke de. Fikk lyst til å forsøke meg på det igjen når jeg så lysene dine :)