onsdag 30. september 2009

Ny lampe,årets første loppis og litt annet :-)

Hei :-) Så denne fine MÅNELAMPEN inne hos ANKA :-) Og smeltet totalt :-) så når vi skulle til trondheim ble det INDISKA :-) og ny LAMPE til meg (som forskudd på julegave fra min kjære)  :-)


Kjempefint lys er det i den også :-) Veldig fornøyd :-)


Så var det årets første LOPPEMARKED,fant to gamle barne putetrekk med brodert mønster på :-) En pose med broderi..skal tre i bånd å bruke den som plastpose holder :-) også ble det en brodert duk med farger som skal brukes i en pute jeg skal sy :-) Har så mange ideer nå som jeg gleder meg til å få ut i livet :-)


Ble litt feil rekkefølge på disse bildene av noen FRANSKE boller...men her ser dere de i hyllen jeg har på kjøkkenet :-)Under står dette :-) Vet noen av dere om disse er GAMLE? ser hvertfall veldig gamle ut :-)Her er bilde som egentlig skulle stå først i BOLLE rekken :-) hehe :-) Er noen hakk i de osv,men det synes ikke jeg gjør noe :-) De er ikke helt identiske verken i farge eller trykk så det får meg til å tro at de er HÅNDLAGET kanskje?


Her er ett par likør glass som også ble med hjem fra loppis :-)


Og OSTEHØVEL i ROSEMØNSTER :-) som jeg sparer på :-) ikke sølv dette da men :-) damen som jeg kjøpte den av skulle bare ha 10 kr for den ?!!??? Kjøpte den med stoooor glede jeg da :-)Disse to TRESNELLENE med JUTEGARN kjøpte jeg på europris faktisk :-)Har sydd meg nye GARDINER :-) kjøpte stoffet på STOFF og STIL i vår :-) men nå er de endelig oppe :-)

Kjøpte to nye GREENGATE kopper i trondheim også :-) Står bare en her for den andre står klar til å helles varm te i :-) Nå har jeg 10 kopper og har kun to av hver i forkjellige mønster. Fant ut at det ble mer fargerikt og fint med forkjellige :-)
Ha en fortsatt fin uke alle sammen :-)

14 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så masse fint du har funnet deg da... de bollene likte jeg veldig godt... Moro når en finner så amsse fin t da... håper du og fmailien din har det bra....
skjønne gardiner du har sydd deg... ha noen fine høstdager...
Klem Kerstin

Datt sa...

Ah, lopper, det er livet vettu, får ikke nok jeg! Men jeg tror kanskje leiligheta begynner å få nok da... hehe.. :P

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Kjempe-fin lampe!! ... og mange flotte loppisfunn!! Flott blogg har du også:) Hit tar jeg sikkert turen innom igjen!

Ha en fortsatt fin dag!

Klem Anette:)

sylvia sa...

her var det mye fint du viser frem.heldig du har vært på loppis,å den lampa var jo så lekker,er den fra indiska?vi har ikke indisa her,må til kristiandsand.deilig med ideer som skal ut av hodet å bli til ne.gleder me til posen kommer.
ønsker deg og dine en nydelig dag.
fra sylvia

prinsesselinn sa...

hei på deg ,
de tresnellene var jo superduper fine;)
kanskej jeg må ta meg en tur på Europris?
hmm.
ha en nydleig kveld.

prinsesselinn sa...

hei på deg ;)
er slike til å ha på støpsel og over lysbrytere, istedenfor de som vi har av plast ;)
superfine synes jeg.

LIVS LYST sa...

å!! Takk for tipset. Jeg LØPER til Europris i morgen!! Og HÅPER de har slike tråsneller.....!!!!!

Bollene dine var nydelige. De blå. Og de er nok GAMLE ja!

Ja her var det nyttig å stikke innom i dag gitt! ;O)

Hilsen Liv

Nostalgia sa...

Så flotte ting ! Den lampen var kjempefin ! De flotte franske bollene fra Sarreguimines har nok noen år på baken ja. Ble solgt endel fra den fabrikken her i Norge tidlig å 1900 tallet og de var en stor konkurrent til norske Egersund.

Nyyydelige gardiner også !

fiiin kveld til deg !
Klem, Nostalgia

Black Feathers sa...

Nydelig månelampe ;) Jeg ønsker meg en gammel månelampe, jeg synes de er så flotte. Men du og du så masse fint du fikk med deg fra loppemarkede. Du har skikkelig teft for dette ;)

Ha en flott kveld ;)

lisje astrid's husblogg sa...

HEI;)Nydeleg bogg du har!!Ei fryd å lese/studere den:)Å så mange fine lopper!!Den lampen var kjempe fin:)

sylvia sa...

hei,
men det hadde du virkelig ike behøvd kjære deg,
gleder meg veldig til pakka kommer,vi har ikke begynt å fyre ennu,men kjenner det er på grensa,så jeg har tent mange lys i kveld.
ha en nydelig kveld..fra sylvia

Therese fra huset med de rare i sa...

Oi her var det mye å kommentere!! Så mye flott du har funnet deg!!! Og lampa var lekker! Gardinene var bare nydelige!! Noe jeg har glemt da montro?? jo du er heldig som har så mye lekkert Greengate:P ha en fortsatt fin uke:D

Kaos eller ro? sa...

Åh du er skikkelig god til å finne skattar :) Mykje vakkert. Nydlege broderi og søte skåler! Får ein til å tenkje på historier tinga bær på. Vakkert :) Ha ei vidare god veke

Karianne sa...

Har akkurat oppdaget GreenGate; nydelig! Virker som det er dårlig utvalg her i Oslo, hvordan er det i Tr.heim? Er på jakt etter turkise middagstallerkner med hvite prikker