fredag 4. september 2009

Vært på bruktbutikk :-)

Har vært på bruktbutikk i dag :-) Fikk kjøpt meg mange fine blonde duker :-) 4 av dem er riktig gamle også :-) Herlig! Disse skal jeg pynte puter og norgesglass med :-) Og kanskje noen vesker :-)
Kjøpte også denne søte gamle bollen :-) Noen som vet hvor den kan ha blitt laget?

Ett par rammer ble også med hjem :-) Vet ikke om jeg skal bruke det bilde i men....Denne karaffelen var fin synes jeg,ser mindre ut her enn i virkeligheten.... Tenkte at jeg skulle pynte den med decoupage :-) viser etterbilder :-)Er glass "kork" på den også :-) Har bakt ostekake i dag og vært på sopptur med jentene mine :-) Traktekantarellen er ikke helt ferdig så ble bare halvfull kurv i dag...men er mye sopp så hvis jeg venter 1 uke så kan jeg tenke meg de er ferdigvokste. Ha en fin helg alle sammen :-)

19 kommentarer:

Black Feathers sa...

Så masse fint du hadde funnet deg. Sånne små helke duker er så fine. Søt karaffel, men ja den så liten ut på bilde. Blir morsomt å se hva du lager ut av den ;)

De øverste ilde (mor og barn) lurer jeg på å ha som det er, syntes det var så fint. Koselig at formen er bedre og at det bl sopptur.
Ny tur til uken skjønner jeg da?

Ha en flott helg du. Klem ;)

sylvia sa...

så koselige ting du har kjøpt,
ønsker deg en god helg

fra sylvia

Nostalgia sa...

Så skjønne duker ! Jammen har du vært heldig, her ligger det masse arbeid bak !

Ønsker deg en deilg helg !
Klem, Nostalgia

Hulda sa...

Sitter og beundrer alt det fine du lager. Den lysestaken må jeg si ble helt skjønn! Så forandret! Flott med papiret midt på, for å skjule det stygge som var der. Kjempemye fint du fant på bruktbutikken, de hekladukene var søte, og har jo så mange bruksområder. Flotte var også de to rammene og bollen. Godt kjøp!

Ida sa...

Heisann! Så mye fint! Og den lysestaken legner ned her.... jeg hadde ALDRI i livet sett potensiale i den - men den bøe jo råbra!

Masse masse fine bilder av goingen - utrolig fint det av Gabriel og pappaen sammen ! Gabriel så så 'voksen' ut der han satt :-) Går det fint med han?

Tiril er jo bare utrooolig vakker - så fine bilder av henne - det herlige og smittende smilet !

Håper dere har en fiiin helg! klemmer fra Ida

LYKKEBO sa...

Så mye flott du har funnet! Gleder meg til å se mer;) Koselig med sopptur..
God helg til deg og dine:)

Klem

Kristoffa sa...

Så heldig du er som fant så mye fint på bruktbutikken. Jeg var også innom en bruktbutikk i går og fikk tak i noen heklebrikker og noen veldig fine asjetter. Jeg storkoser meg i slike butikker!
Gjenbruk er moro!

Ha en riktig fin helg!

Mitt hvite hus sa...

Ååå så mye fint du fant... så moro... i dag starter loppissesongen her... Det blir moro

Håper alt er bra med den lille skjønne gutten din.. klem =)

Therese fra huset med de rare i sa...

Så mye fint du har funnet deg!!! Vi skal på loppis i dag og håper vi kan ta med noen funn hjem:P Gleder meg til å se hvordan karaffelen blir med decopage!!!

Guttemamma sa...

Hei hei!!
Fine bruktfunn,tipper du tryller frem noe vakkert av de dukene!! Bollen ,den blir vel fin med svibler i senere i høst...:-)
klem og god lørdag

h.espe sa...

Hei påd eg!
Uff, nå har jeg rota fælt... Var en testblogg jeg mente å stenge for andre, og så klarte jeg å stenge feil....

Selvsagt skal du få være følge meg videre, du og alle andre....

Herlige funn fra bruktbutikken. Sånne små hekleduker har jeg mange av etter bestemor, og jeg er kjempeglad i de.

Ha en supergod helg!

Klem fra Hildegunn

Datt sa...

Den bollen ar knallfin, sikkelig herlig! Har noen lignende selv, men ikke helt like

Christine Louise sa...

Så masse lekkert du har fått tak i :-)
Elsker slike gamle blonder :)

Ha en flott lørdagskveld..

Klem fra meg..

sylvia sa...

hei,takk for kommentar.ja har en skjønn tibetansk spaniel,timmi på 5 år.bare en kose hund .han er så utroøig snill,driver ikke med oppdrett eller utstilling,han er en sart sjel så tror ikke han hadde likt det noe særlig,ha en flott helg vidre
fra sylvia

frøken olsens drømmer sa...

hei på deg.nei jeg vet igrunn ikke helt hvem som selger Burleigh i norge,men hvis du sender Burleigh en mail så vil du nok få svar hvem andre det er :))
så mye koselig du lager !
ha en god helg

Sologbolig sa...

Hei og takk for koselig besøk inne hos meg. Slike småduker er flotte til litt av hvert. Eg likte lysestaken som du hadde ordna, stilig å bruke papir. Ha ein fin søndag.

Anita fra hjerterommet sa...

Flotte duker du har funnet deg, gøy når man kommer over noe man faller for.

Ha en fin søndag.

Monja sa...

oioioi,så fin pute, og så mye fint du har funnet deg, en liten heldiggris har du vært...ønsker deg forresten en god og fin uke...blogghilsen og klem fra Monja, som er litt redusert etter en helg med mye logistikk, kakebaking, borddekking m.m....men gøy har det vært, og nå er Emma Eline er døpt.

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊