onsdag 2. januar 2013

Da er hverdagen tilbake...

Hvertfall nesten :-) Jeg og ungene skal ut på ski i dag :-) Bilde over her tok jeg på en av mine mange turer opp i øverbygda :-) I dag skinner det litt sol :-) I morgen er hverdagen tilbake for fullt. Ungene skal i barnehagen og eldstejenta på skolen . Julen har gått fort og vi har kost oss masse :-) Fikk oss igjen ett lite støkk på nyttårsaften med mor..men nå skal hun utredes skikkelig!hun har hatt ett par anfall nå hvor hun mister språket og mister følelsen i område rundt munnen..Skal bli godt å finne ut av hva det kommer av! Så hun slipper å gå og være redd for dette i tilegg til alt det andre. Hun av alle fortjener å bli frisk nå! Snille gode mor :-)

Her er en av årets julegaver :-) til ett av tantebarna mine :-) Fortsetter å pjone meg inn i dette året også :-) Blir spennende til vår,sommer og høst med messer og markeder som vi har planer om å være med på :-) Det største og det jeg gleder meg mest til er om vi får plass på Middelalderdagene på Hamar :-) Det blir isåfall veldig gøy!

Håper kreativiteten fortsetter i dette året også slik at jeg kan fortsette og dele ideer og tanker med dere herlige lesere :-) Forrige innlegg hadde jeg over 500 lesere på 1 dag :-) Varmer inni meg at så mange er innom bloggen min :-) Fikk mange fine private meldinger etter forrige innlegg der folk delte sine erfaringer og skrev gode og støttende ord til meg :-) Tusen takk til hver og en av dere :-)

Bruk dette nye året godt :-) Ta vare på øyeblikkene :-)

Stor klem ifra Alven :-)

9 kommentarer:

Brunt sukker sa...

HEI:)
UFFA MEG STAKKAR DIN MOR,KRYSSER FINGRENE FOR DI FINNER UT AV DET!
DU LAGER VIRKELIG VAKKRE TING
NYT DAGEN KLEM ELI:))

Black Feathers sa...

God nytt år du. ;)

Jeg leste innlegget nedenfor og må si jeg føler med deg. Et skikkelig tøft år du har hatt. Så veldig leit å lese om din mor som har gått igjennom så utrolig mye. Og lille vakre Gabriel som ble operert. Du har jammen hatt mange prøvelser i året som var. Jeg håper for dere at dette året blir mye bedre på alle måter.
Håper at de raskt finner ut hva som feiler din mor slik at hun får slutt på annfallene. Huff, det er så trist å lese.Ønsker henne riktig god bedring.

Du er jammen sterk som holder motet oppe igjennom alt dette.
Stor klem Eline. ;)

Posttausa sa...

Hei!
Uff no synest eg mor di har fått nok! Håper inderlig dei finn ut kva som er gale og at det kan gjerast noko med det!
Lykke til med alle dine kreative prosjekt i 2013, du lagar iallefall mykje fint:)Håper du får vere med på dei messene du ønsker!
Klem frå Alva

Janne i Fagerlia sa...

Hei på deg, og godt nytt år! Heldige dere som fortsatt har skiføre. Her regnet det bort i nyttåshelga. Flotte pulsvanter du har poeng :)

Fjordheim sa...

Vondt å høre at din mor får slike anfall. Håper virkelig at det går fremover og at hun blir bra igjen.
Nydelige pulsvanter du har laget.
Heldige de som får slike gaver av deg.
Ønsker deg mange gode dager fremover :)

Taubanevegen sa...

Ja, får inderlig håpe legene finner ut av hvorfor moren din får anfallene...

Enig med de over, nydelige pulsvanter! Herlig gave! :)

Nå er hverdagen tilbake her også. Lillemor har tilvenningsdager i barnehagen denne uka. I dag fulgte mannen henne, i morgen skal jeg følge henne. Rart, spennende og vedmodig på samme tid..., men det er en koselig barnehage hun har begynt i. :) Andreas er også tilbake i bhg, guttene på skolen og både mannen og jeg har begynt jobb igjen.

GODT NYTT ÅR til deg og dine! :)

Mana sa...

Hei du.
Håper du har kost deg på ski. Her forsvant snøen da jeg fant ut at jeg skulle prøve skiene. Men med nydelig vær har jeg gått lange turer sammen med min Mor. Jeg tenker på din mor, håper at det går bra med henne og deg midt oppi alt.
Ønsker deg en fin helg.
Klemmer Eline.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hei.:)
Jeg syns så synd på din mor altså, syns hun har lidd nok nå. Sender gode varme tanker til henne.<3 Så koselige vinterbilder,herlig å være ute i naturen når det er så vakkert. Nydelige pulsvarmere du lager.:)
Ha en fin dag.
Klem fra Mette.