onsdag 22. oktober 2008

Litt tunge dager..og kreativiteten er på bånn :-(

Vært på ultralyd og det blir en gutt :-) Alle her ble veldig fornøyd med det :-) Det som ikke er fullt så bra nå er at de fant noe galt med lillegutt..... De fant en utposning nederst i ryggen....noe som kan være ryggmargsbrokk....vi ble sendt til trondheim dagen etterpå for der kan de så masse om defekter og problematikk...Legen der oppe var ikke sikker på hva dette er men han synes ikke det så ut som noe typisk ryggmargsbrokk...Hodeformen var normal,hjernen velutviklet,ikke hadde han klumpfot heller....så vi henger oss fast i det positive...prøver hvertfall...Skal til trondheim igjen om 2 uker....får mer svar da...og jeg sitter her å teller timer....saumfarer alt jeg finner på nettet og blir snart gal....kjenner også at jeg hadde trengt å snakke med noen som har opplevd det samme eller som er i samme situasjon....høre gode historier... Men har desverre ikke funnet noen slike forum på nettet....noen her inne som har hørt eller vet noe? Tar imot alt av informasjon og historier :-) Vi ber til høyere makter om at dette skal gå bra :-) Men det kan hende det blir lite innlegg fra meg framover... Hvis kreativitet skulle våkne igjen så kommer det innlegg :-) håper det egentlig...for da går dagene kanskje litt fortere :-)

27 kommentarer:

Familien Tuv sa...

Krysser fingrene for dere!

Emmas Verden sa...

Hva skal jeg si..håper dere får snakke med noen som har vært gjennom noe lignende og som kan gi dere positive tanker..
Tenker på dere og ønsker dere alt godt!!!
Klem Anne

www.hjertelig.blogg.no sa...

Kjære deg!
Jeg kom tilfeldig innom til deg og ble sterkt grepet av den triste og skumle situasjonen din. Jeg har ikke noen erfaring å dele med deg, men mange positive vibber og kan ikke annet enn å ønske dere alt godt!

All lykke på veien - som jeg virkelig håper at får en god slutt...

Klem Frk. Hjertelig

Magdalena sa...

så herlig,- gratulerer...
ønsker at svangerskapet skal være en glede for deg...
klemmer.¨ magny ¨

Ann-Cathrin sa...

Uff, stakkars dere. Håper alt er bra med gutten deres, krysser fingrene. Skjønner at det må være forferdelig å gå å vente før du får noe mer svar. Takk for at du delte med deg, tenker på deg!

Anonym sa...

TROR DE SÅ NOE GALT HOS EI JOBBVENNINNA AV MEG OG, NOE DE VAR USIKRE PÅ,MEN DET VISTE SEG AT DET IKKE VAR NOE LIKEVEL...!!!
HÅPER DET ER SLIK HER OG.
MASSE LYKKE TIL .
ANITA

Black Feathers sa...

Huff da, dette var leit. Jeg håper at alt er som det skal være med gutten. Sender varme tanker til deg og all den kreativiteten som jeg klarer å dytte inn i denne meldingen. ( Slik at tiden din går fort) Hilsen Eline

Liv Elin sa...

Heihei - tror ikke jeg har vært innom her før , koselig blogg du har !:)
Skjønner det må være nervepirrende å oppdage at alt ikke er helt som det skal med knøttet i magen .....For en stund siden var en veninne av meg opp i det samme - der fant de da en utposning på nakken istedetfor - etter mye oppfølging resten av svangerskapet fikk de tilslutt vite at alt så helt bra ut med lille tassen i magen , og de fikk en helt flott og frisk gutt!
Men det er sikkert litt greit for dere å få litt tettere oppfølging fremover - og kanskje få snakket med noen om dette , slik at dere kan være litt forberedet på hva som kan skje fremover....
Men - som du så så kan det jo også hende det ikke trenger å bety noe som helst - det de nå har funnet på UL...
Uansett - ønsker jeg deg all lykke til videre - og håper du får noen du kan snakke med fremover - det trenger du /dere sikkert !
Stor klem : Liv E fra Husrom & Hjerterom

LYKKEBO sa...

Hei på deg! Huff vet ikke helt hva jeg skal si.. Men vet hvordan det er å sitte å vente.. Jeg hadde en episode med datteren vår for et par uker siden.. Og det var ikke noe hyggelig, verste helgen i mitt liv! Jeg å leste alt jeg kom over..Og det gjør nesten ting bare verre! Ble alt for mye fokus på det negative.. Viste seg heldigvis at alt var bra og det var egentlig bare en liten "bagatell".. Krysser fingrene for at det er det i deres tilfelle å.. Kjempe kjekt med en lillebror til de to jentene:) Og en til på far sin side! hehe..

Lykke til..
Klem Lykkebo**

Anonym sa...

Ikke tro på alt som legene sier, og ikke tro blindt på ultralyden.
Da jeg fikk min gutt, var det ikke måte på hvor mye som kunne være feil med han. Men gutten var helt frisk, tror jeg var på minst 5-6 ultralyder pga. at de trodde at noe var feil med barnet.
Lykke til

Henriette sa...

Hei. Kom tilfeldigvis innom bloggen din, her var det mykje fint:-) Skjønat godt at du ikkje er særleg kreativ om dagen. Håpar at det vil visa seg at alt er i orden til slutt. Heldigvis viser det seg ofte at slike funn er falsk alarm. Får håpa det er tilfelle hos dåke. Lykke til. Skal tenke på dykk.
Klem Henriette

ENGEL sa...

oj da. det må ha vært sjokk!!!prøv mammanett eller lommelegen?det er antakelig mange der ute som har opplevd det samme.masse gode tanker sender jeg uansett over til dere. klæm

Ingunn sa...

Først vil jeg si gratulerer med liten en i magen!!!;)Hvor herlig er det ikke å vite at man har en levende skapning i magen!
Håper virkelig at dette blir en positiv tid for dere. Jeg kan bare tenke meg all spenning og forventing som ligger i luften! Du får tenke positivt og fokusere på alt godt som uansett kommer til å skje dere!;)
Håper du finner noen du kan snakke med om dette.Det gjør nok ting mye lettere når man får svar på alle spørsmål som svirrer rundt!;)

Klem fra Ingunn

Ida sa...

Gratulerer med en liten gutt på vei! Krysser fingrene for at alt er bra med den lille. Forstår godt den uroen dere sitter med. Ventetiden må virke ufattelig lang. Kommer til å tenke masse på dere !! Stor og varm klem fra Ida

Ann-Cathrin sa...

Hei igjen:) Tommelen er ikke vanskelig i det hele tatt. De er de første vottene jeg har strikket,men jeg tok en formiddag hos mamma for å lære;) Var skeptisk til tommelstrikking jeg og, men det var ikke noe problem!

Mitt hvite hus sa...

Uff da.. Håper virkelig dere får svar om to uker på at alt er ok, slik at du kan nyte svangerskapet ditt. Det er slitsomt å gå med redsel for om det er noe galt med den lille=)
Tenker på deg , og lykke til

Klem =)

Anonym sa...

Hei!

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle skrive her nå, men jeg velger å gjøre det.

Jeg kan fortelle deg at jeg vet alt om å gå og vente.
Alltid er det 2 uker, og så 2 nye uker og så 2 uker igjen. Man blir smårar og nervøs av all denne ventingen.
2 uker flyr vanligvis avsted, men ikke når man går og venter sånn.
Så jeg syns veldig synd på deg/dere som går og venter nå, for det er helt forferdelig å leve sånn i det uvisse :(
De er kjempeflinke på St.Olavs, så dere er i gode hender.
Landets beste ekspertise fikk vi høre, og det er godt å vite når man er i en slik sitasjon.¨
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal avslutte dette, men jeg må si at hos oss var det IKKE utposing nederst i ryggmargen, hos oss var den nederst i magen (i bekkenet).
Så vi har ikke samme "diagnose", heldigvis. Hos oss gikk det ikke bra dessverre :((
Jeg er veldig redd for å skremme deg nå, men som sagt, det er ingen likheter i sykdommen hos våre barn, så jeg håper du ikke trekker negative konklusjoner, fordi om det ikke gikk bra hos oss.
Jeg følte bare så veldig for å vise min sympati med dere som har det så usikkert nå.
Ønsker dere all lykke, og i de aller, aller fleste tilfeller, så går det bra.
Klem fra meg

Black Feathers sa...

Hei. Jeg tenker på deg i dag. Håper virkelig at alt står bra til med den lille. Det er bra at du strikker litt, da har du noe å finne på. ;) Sender kreative tanger til deg.

moa sa...

skjønner du/dere har litt tunge dager nå..men vi krysser fingrene på att alt er bra med den lille..
klem moa

Anna Lisa sa...

Huff vennen...dette var trist. Håpar dette ikkje er noko alvorleg. Eg har ei venninne som fekk ein gutt for 10 år sidan med ryggmargsbrokk, vannhode og klumpfot. Det var tøfft sidan dei ikkje var forberedd på det. Ultralyden viste det dessverre ikkje. Men heldigvis vart han født gjennom keisarsnytt. Han er ein sjønn flott gutt i dag. Veldig flink. Men har så klart hatt ei litt tøffare start på livet enn dei fleste.
Ønska deg lykke til min venn. Håpar inderlig alt er bra. Eg tenker på deg, og ber for at alt skal gå bra.
Varm klem

irina sa...

jeg ble så lei meg over å lese dette. jeg sitter her med tårer.
jeg vet dessverre ikke noe om dette. men jeg vet hva det er å si å vente....å telle timer til du får ett svar...og få en trist melding.....men jeg vet også at i de timene du venter på å få beskjed ..uten å vite det blr du sterkere !!
Og du takler allt.
Skal tenke masse på deg og be for at gutten er frisk.

tusen tanker og klemmer fra meg ;)

irina sa...

jeg ble så lei meg over å lese dette. jeg sitter her med tårer.
jeg vet dessverre ikke noe om dette. men jeg vet hva det er å si å vente....å telle timer til du får ett svar...og få en trist melding.....men jeg vet også at i de timene du venter på å få beskjed ..uten å vite det blr du sterkere !!
Og du takler allt.
Skal tenke masse på deg og be for at gutten er frisk.

tusen tanker og klemmer fra meg ;)

Ida sa...

Heihei igjen :-)

Håper dagene går og at du får til å tenke på andre ting og gjøre koselige ting innimellom andre forvirrende og frustrerende tanker!

Håper du får en finfin helg! Stor klem fra Ida

ps. Det ligger noe til deg på bloggen min :-)

Ida sa...

Hei igjen :)
Så søt hilsen du la igjen hos meg! Har kjempestor forståelse for hvordan du har det, uten å ha vært i samme situasjon selv. De ufødte barn er jo noe vi har fullstendig lite styring over - og da bærer det med oss en frykt for at noe skal være gale. Igjen, jeg håper og håper at det går godt.. og det varmer å se hvor mange positive tilbakemeldinger og erfaringer du har fått fra andre her.

Jeg er 25 uker i dag faktisk :) Har en gutt fra før av, og jammen blir det ikke en gutt til :)

Håper du har hatt en fin helg!
Klem fra Ida

Villa Luftslottet sa...

Det var ikke godt å høre nei!
Jeg ønsker dere lykke til og vil om ikke annet tenke på dere:) Jeg har ikke noe kjennskap til dette , men jeg håper det går bra:)
Stor klem fra Nina

Liv Elin sa...

Tusen takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg ..... :)

Håper dagene og ventetiden til flere svar ang lille knøttet i magen , ikke blir altfor lang , men at dere klarer å finne støtte og glede i hverandre og menneskene rundt dere !
Håper det snart kommer glade nyheter i bloggen din igjen ! :)

Klem

Meg sa...

Hei, kom tilfeldigvis over denne bloggen idag og leste om situasjonen din. Jeg har ingen erfaring med dette men vil tipse deg om www.snartmamma.com/plassen eller www.nybaktmamma.com/Plassen eller www.barnimagen.no Mulig noen der kan hjelpe.

Krysser fingrene for at det går bra med lillegutt.