tirsdag 1. september 2009

Gudmor,makeover,gave og på besøk hos storebror i oslo

Må vise fram min snille storesøster som er Gudmor til Gabriel :-) Laget bilde gammelt i ett fotoprogram jeg har :-) Hun holdt en kjempefin tale i dåpen,skulle gjerne lagt den ut her,men blir litt personlig synes jeg... hun ga oss talen skrevet opp :-) Noe så kjekt! for er så fort at man glemmer akkurat hva som blir sagt osv...og da er det så fint å kunne ha kortene limt inn i dåpsboka hans som man kan ta fram å lese :-)
Kjøpte denne på gjenbruk i går ...ikke så pen å se på nå,menBle slik etter å ha vært i mine hender :-) Sprayet den to ganger med hvit spraylakk og limte på Tildapapir og bånd oppe og nede :-)Synes den ble ganske fin og i kveld skal den få stå å lyse :-) Fyrte i ovnen for første gang i går,nå merkes det at høsten er kommet for fullt.En liten gave til ei vennine :-) Deilig å bruke farger igjen synes jeg :-) Blitt en del hvitt i det siste.

Tiril er tilbake etter en uke i tyrkia med farmora si :-) Jeg var skikkelig hønemor når hun skulle reise...holdt igjen mange tårer når vi sa hade...men klarte ikke helt..og etter døra lukket seg så tutet jeg som en liten unge :-) hehe :-) første gang hun skulle fly og første gang til syden...også ble det uten mamma....men heldigvis gikk uken fort! og hun kom tilbake igjen og hadde hatt en super uke :-) Ikke noe gledet meg mer enn det :-) Men neste gang SKAL vi reise sammen :-)
På lørdag reiste vi til oslo for å besøke broren min,samboer og sønn :-) Og selvfølgelig en shoppingtur på ikea :-) Driver nemlig å ordner rommet til Alva som nå skal bli både hennes og Gabriel sitt. Ikke noe oppussing foreløpig,men må jo lage en gutte del og en jentedel :-) Kommer bilder senere :-) Skulle egentlig innom flere interiørbutikker og stoff og stil...men med 4 barn og en litt utålmodig mann så ble det bare ikea...bør sikkert være fornøyd med bare det :-) var jo trossalt lørdag og masse folk....ikke akkurat noe drømmested for en mann det...men jeg koste meg med å plukke og kaste oppi handlekurven :-) Barna fikk også kost seg på en stoooor lekebutikk og det ble med en del leker hjem gitt :-)

Far og sønn i lesestund :-)


Her sitter Gabriel på onkel sitt fang,mens søskenbarnet sitter på mamman sin sitt fang :-) Broren min har akkurat kjøpt seg ny leilighet. Og den var lekker!! Til og med jeg kunne bodd i oslo om jeg hadde bodd slik :-) dobbeltdører,høyt under taket,bred mønsterlist rundt hele opptil taket og en stor sirkel med med utskjæringer i stuetaket :-) lekkert å henge en lysekrone i en slik :-)


Ha en fortsatt fin uke alle sammen :-)


12 kommentarer:

moa sa...

hei på deg -
..og tusen takk for koselig hilsen fra deg!
så koselige bilder du viser!
så skjønne farger du har sydd til din venninne...den var helt nydelig!
og makeoveren på lysestaken, wow - den var jo ikke til å kjenne igjen!
håper alt står fint til med dere alle sammen - og gabriel er jo bare så skjønn..
moaklem

moa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Datt sa...

Ooo, den lysestaken ble knallfin, du er jo kjempeflink, så kreativ! :D

Guttemamma sa...

Så koselig innlegg!!! Lysestaken ble knall,du imponerer!! Gull av gråstein...uten tvil!! Er det stoff og stil i Oslo...????Hvor og i såfall-hurra!!
klem

Kristoffa sa...

Oi, oi, oi den lysestaken ble utrolig fin!!!!! For å være helt ærlig hadde jeg nok aldri kjøpt den slik den var, men etter din makeover ble den bare lekker!!! Jeg likte også veldig godt det fine lappeteppet du hadde laget. Forstår godt at motkeren ble fornøyd:)

Monja sa...

Så utrolig fin den lysestaken din ble....og mange herlige familiebilder....vakre barn;)tenker det er rart å sende bort lille jenta en uke til syden, men tipper hun har koset seg maks.....klemmer fra MOnja

Kristoffa sa...

Så moro at du også er fra Ringsaker!!! Hvor i Ringsaker bor du? Jeg bor i utkanten av Brumunddal. Jeg har nå tittet på mer av det du har laget og her var det mye fint!!!

Black Feathers sa...

Ser ut til at dere hadde det kjempe koselig i Oslo. Så lurt at dere fikk talen som hun hadde skrevet, da blir den jo ikke glemt. Så tøff den lysestaken ble, litt utenom det vanlige, skikkelig tøff.

Ha en flott dag ;)

Camilla- casual living sa...

Hei hei:)
unnskyld at det tar så laaaang tid mellom hver gang jeg får svart deg (og kommentert) , men det er ikke alltid jeg får lagret kommentarene mine skjønner du.

Først: såååå fine bilder du viser og barna deres er utrolig søte. Gabriell er til å spise opp altså.
og det så da ut som at Tril koste seg i syden med farmor ( for å ha det på det rene: utrolig tøft av deg å sende henne avgårde. skjønner godt at du elte noen tårer, det hadde jeg gjort også. jeg hadde til og med hoppet på neste fly jeg;)

Hvordan går det med dere nå da? Har sykehuset tatt seg sammen. Du jeg synes det er helt utrolig at de kan si de skal ha det klart innen to uker og IKKE klare å ha det. De må jo forstå at man som forelder ikke bare kan gå sånn å vente. For ikke å snakke om lille Gabriell som sikkert vil få det bedre etter behandling.
Du får true med å gå til avisen eller noe snart altså.

(hadde eksplodert jeg kjenner jeg).

Husker jeg rett hvis jeg husker at du spurte om hvor stor Emma var på 5mnd kontrollen?!
mener at hun var 66cm lang og 7043g. rett rundt der hvertfall. hadde bare lagt på seg 100g fra hun var fire mnd, men da hadde hun hvert syk med oppkast og dårlig mage i ne uke, så det er jo ikke så rart.
Også var det jo vaksine da.. skikkelig furteleppa og tårene sprutet da den andre ble satt:( veldig glad vegard hadde ferie og var med. hehe
også fikk vi et par dager med feber etterpå da.
og så kom forkjølelse, som liksom ikke gir slipp. så nå er jeg litt lei av at det alltid skal være noe som ødlegger for natterutinene her. hehe
men men, det gir seg jo snart.

Nå går jeg forresten bare å venter på innkallelse til A-hus og etterkontrollen av Emmas hjerte. Er skikkelig spent kjenner jeg.

håper dere får en fiiiin helg:) klem fra camilla

Therese fra huset med de rare i sa...

Nydelig blogg du har!! Deg vil jeg følge!!! Flott lysestaken ble også!!!

Anka sa...

Love lysestaka:-D Hørtes ut som det har skjedd masse koselig rundt deg i det siste. Ikke noe er bedre enn det:) God helg.

Anonym sa...

hei min kjære:-) så utrolig flink du er:-) stolt av alt du gjør og lager. Elsker deg over alt. Gutten din for alltid.