søndag 6. september 2009

Søndagsinnlegg :-)

Hei :-) Idag har det blitt både fjelltur og sying :-) Sydde denne puten med en av blondedukene jeg kjøpte på bruktbutikken :-) Og med lilla Tilda stoff som ser litt anderledes ut på bilder enn i virkeligheten ser jeg...

Dette bilde er mitt favoritt bilde...Min far som har tegnet det...så det betyr enormt mye for meg!! Han tegnet dette på 60 tallet :-) Han kalte det kvinnen på stranden. Har mange tegninger etter far,men dette er helt spesiellt synes jeg.. Og i en vakker gammel ramme.


Det øverste bilde arvet jeg etter min far...og det under er rammen som jeg kjøpte på bruktbutikken med ett kopi bilde i :-) Er ikke veldig kristen,men har min egen tro...slik far hadde også..han var utmeldt av statkirken,men var vel den som besøkte mest kirker som jeg vet om...men forstår interessen han hadde for er jo så mange vakre kirker :-) han drev å skrev en bok om kirker da han gikk bort... To årsdagen nærmer seg nå...16 september...Savner han...


Dette er den andre rammen fra bruktbutikken :-) ble fin og nostalgisk med dette stoffbilde i :-)
Ha en ny flott uke alle sammen :-)
Klem


16 kommentarer:

Anka sa...

Koselig innlegg med litt mimring. Godt å tenke tilbake på gode minner. Bilde av jenta på stranden var nydelig. Håper helgen har hvert bra.

sylvia sa...

flink du er som er så kreativ.fin fin pute.ja bestandig trist å miste noen,sorg tar sin tid,å en får sånne dager det kjennes ekstra,men godt å ha gode minner,det av jenta var jo helt nydelig,er nok av din far du har det flotte kreative i deg skjønner jeg.ønsker deg en god kveld.
fra sylvia

sylvia sa...

flink du er som er så kreativ.fin fin pute.ja bestandig trist å miste noen,sorg tar sin tid,å en får sånne dager det kjennes ekstra,men godt å ha gode minner,det av jenta var jo helt nydelig,er nok av din far du har det flotte kreative i deg skjønner jeg.ønsker deg en god kveld.
fra sylvia

Datt sa...

Wæo, din far var veldig talentfull, et herlig bilde, skjønner godt det betyr mye for deg!!

Ida sa...

Heisann!

Så mye fint du viser! Syntes du skriver så fint om pappaen din -
ble faktisk litt rørt av det !
Tiden går fort - men du føler kanskje enda at han akkurat gikk bort? Jeg hadde ett veldig nært forhold til min morfar - han gikk bort for over 10 år siden - men jeg kan fremdeles huske stemmen, hvordan han luktet og de varme gode klemmene! Jeg savner han også veldig - i perioder tenker jeg veldig mye på han - og syntes det er så trist at han gikk bort så tidlig. Mormor er verdens sprekeste 77-åring - og det er vondt å tenke på hvor utrolig godt de hadde hatt av å ha hverandre enda! Men slik er livet da - man kan desverre ikke bestemme alt! Noe er det skjebnen som styrer - siden jeg velger å tro litt å skjebnen.. det er vel en mening med det meste.

Men en ting jeg har problemer med å forstå når det kommer til skjebnen er når barn blir syke, kommer utfor ulykker og i verste fall dør. Jeg kommer aldri til å forstå meningen med det.

Stakkars lille Gabriel, jeg syntes det er ille nok at det stadig vekk oppdages nye ting - og når det da viser seg å være svikt i behandlingen blir jeg trist! Jeg håper dere får mye bedre oppfølgning og behandling heretter, og at Gabriel får den hjelpenn han trenger og har krav på! Gi han en suss på hodet fra meg!

Stor klem fra Ida

Therese fra huset med de rare i sa...

Fin pute!! og så flink din far var til å tegne!!! Skjønner godt at det betyr mye for deg er jo helt nydelig!!

Linda sa...

Så fin pute du har sydd!
Jeg driver å syr lignende puter jeg også...deilige sysler ;O)
Flott tegning fra din far!

Ha en fin kommende uke!

Anne sa...

Koselig innlegg du har skrevet:) Den tegningen var utrolig fin. Kjekt å ha slike gode minner fra noen som har betydd så mye.
Fin og kreativ pute du har sydd:)

Lillan sa...

åh du er så flink! superfin pute!

ha en flott uke!!

:O)

klem Lillan

Guttemamma sa...

Fint innlegg...puta er nydleig. Leit med pappa'n din,selv mistet jeg mamma'n min i 1985.....
varm klem

Black Feathers sa...

Så nydelig bilde din far hadde tegnet. Så heldig du er som har et slikt fint minne om han, men veldig trist at han er borte.

Lekker pute du hadde sydd ;)

Ha en fin dag ;)

Camilla- casual living sa...

så utrolig fint det bildet av "jenten på stranden" var! kjempe fint. må si han var flink til å tegne......

du den filmen, det er ikke stygge bilder eller noe. bare utrolig gripende og trist. for de har jo bare hvert sammen med sønnen sin som kjemper for livet i fire dager, og dette er filmet. Mye snørr og tårer fra meg, og det fikk meg jo hvertfall til å bli (om mulig) enda mer takknemlig for det jeg har!
så hvis du tåler litt snørr og tårer så er det ikke noe fralig sånn sett.. men den gir et sterkt inntrykk!

klem- og takk for gode ord ang Emma. var bare en liten topp som måtte ut. er MYE roligere på det igjen nå!

h.espe sa...

Så flott pute du har laget! Herlig å kunne gjenbruke de søte små hekladukene til noe så flott :-)

Angående muffinsene så tror jeg nok godt de kan passe til en varm suppe ja - mmm - synest de var kjempegode!!

Ha en flott uke videre!

Klem fra Hildegunn

Black Feathers sa...

He he, ja hvorfor driver vi med denne superyddingen og hvorfor ser vi ikke de tingene før?? Ja ja, sånn er det. Men det er jo veldig koselig med besøk da ;)

Ha en fin dag ;)

Christine Louise sa...

Nydelig pute :) Og skikkelig fine bilder :)

Ha en flott kveld.

Klem fra meg..

HCNB sa...

Så skjønne bilder. Spesielt falt jeg for bildet din far har laget. Jeg ønsker deg en fin kveld.