mandag 14. september 2009

Skjenk før og etter...pluss litt annet :-)

Hei alle sammen :-) Så er det ny uke :-) og den begynte bra med helt blå himmel :-) Herlig med høst :-) Kjøpte denne skjenken på gjenbruk for en uke siden :-) (Bilde tatt på gjenbruk) Ville ha ny tv benk da den vi hadde var litt for høy og ikke riktig så fin som denne blir :-)


Og slik ble den med fire strøk med 90 høyglans oljemaling :-) Stilig med barskap i midten :-) Og plass til stereoanlegg i det ene skapet og filmer i det andre :-)

Så nå mangler det bare lyst gulv på stua så er jeg fornøyd med det rommet :-) men vi får se hvor mye vi skal gjøre her vi bor nå...har jo litt småplaner om å bygge laftet tømmerhus :-) Har hørt med svigerfar ang tomt for han eier mye areal i den bygda vi bor,men er regulert til landbruk så vi får se hva vi får til :-) Spennende er det hvertfall :-) har sett oss ut flere forkjellige tømmerhus..så må bare bestemme oss og bli enig om hvilket vi skal ha :-)


Sydde dette dynetrekket til en kunde :-) Har lagt ut det for salg på nettbuttikken også http://alvensnettbutikk.blogspot.com/Oldemor til barna mine hadde bursdag for ikke lenge siden og sydde denne puten med bilde av alle oldebarna hennes på til gave :-) Hun ble glad for den og synes det var så koselig og personlig med bilde av barna på :-) Og det var bra :-) Hun hadde nemlig fått en lignende pute noen dager før og det visste ikke jeg.. så følte meg litt dum når jeg så det.. Men så lenge bursdagsbarnet ble fornøyd så er det det viktigste :-)

Funker veldig bra med limet til gitte :-) Ganske holdbart også :-)
Ha en fin ny uke alle sammen :-)

17 kommentarer:

Guttemamma sa...

Herlig pute,en flott gave til en som "har alt"!! Eller til hvem som helst egentlig!! Skjenken er et nydelig møbel!!
Ha en fin uke videre,klem fra Anette

Brit Strikkenerd sa...

Skjenken ble kjempe flott. UTrolig hvordan møbelet blir forandret med et par malingstrøk. Likte også godt det du hadde gjort med rammene lenger ned på bloggen. Ønsker deg ei kjempe deilig uke:)

Daisys home sa...

Skjenken ble kjempefin!og så en skjønn pute,klem

Jeanette sa...

Så flott sjenken ble.. Står høyt på ønskelista en sånn en..
Klem J.

sylvia sa...

du er så flink å kreativ,ble veldig fin med maling den sjenken,ar en stor jobb det,men moro å få det som en ønsker.spennende med tømmer hus,har en veninne som bor i et,det er så herlig.å høyt under tak,en flott stemning,håper dere får realisert drømmen.tvi,tvi
ønsker deg en nydelig dag
klem fra sylvia

Mitt hvite hus sa...

Heisan

så flott skjenk du har fått deg.. nydelig ble den som hvit. Og du den puta var virkelig en flott gave.. så moro for henne å få da.. du er så flink...Klem Kerstin

Black Feathers sa...

Nydelig den puten ble. Du er så flink. Koselig måte å ha bilde av barna fremme på. Veldig søtt sengesett du hadde sydd. Så deilig med den fine skjenken. Den ble flott i hvitt og rommet plass til mye skjønte jeg ;)

Ha en fin dag ;)

Katrine sa...

Det var en kjempe flott skjenk! Utrolig hva hvitmaling gjør. En veldig fin blogg du har!

Datt sa...

Åååh, så nydeliig det skapet ble! :D

ninabakke sa...

Så flott skjenken ble :)

Og en herlig pute!

Mvh Nina

h.espe sa...

Så flott skjenken ble! Skulle gjerne hatt plass til en slik, men tror dessverre ikke det går. Herlig pute du har laget også. Blir jo så personlig og fint med et bilde på :o)

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Klem fra Hildegunn

Brit Strikkenerd sa...

Hei igjen. Vil bare fortelle jeg har registrert deg med lodd i min lille julegavekalenderlotteri. Hyggelig at du stakk turen innom å la igjen et lite spor:)

Ida sa...

Heisann!

Åh, jeg har så lyst på nye møbler! Den skjenken ble jo bare kanonfin! Også så mye annet fint du får tid til å lage - blir helt imponert jeg! Dynetrekket var supersøtt - også så bilig du selger det !!! Puten var en utrolig flott gave, den ble skikkelig skikkelig fin! Slike blir så flotte og personlige!!!

Jeg tror ikek det er svin som er kommet i hus.. han er VELDIG syk da.. du vet jo hvordan det er når disse mennene blir syke.. kremtkremt.. han har tatt en rekke jobbtelefoner i dag, men er visstnok veldig syk for det om ;-D Jaja.. han er no heldigvis på bedringens vei - så i morgen formiddag skal jeg benytte meg av sykedagen hans - og sy litt :-) Har noen prosjekt liggende som MÅ bli ferdig !

Vi har begynt i søvngruppe med William. Der fikk jeg streng beskjed: SLUTT Å TRILLE HAN I SØVN! Så da måtte vi jo bare det. Nå går det greit å legge inne. Døgnet er stort sett slik:
08.00 Våken, Pupp
08.30 Stell
09.00 Frokost, grøt
10.00 -11.30 Sover
11.30 Pupp
12.00 Fruktpuré
Pupp før han sovner
13.30 - 15.30 Sover
15.30 Middag
16.00 - 18.30 Lek for å holde han våken
18.30 Grøt, bad, pupp på sengen
19.30 God natt

Hvor lenge han sover på dagtid varierer veldig!!!! Men vi har klart å få han i seng til 19.30, men han våkner ca 3-4 ganger igjen før kl er 00.00. Da går jeg å legger meg. I det siste har han vært mange ganger våken om nettene, men jeg tror det er tennene som kommer. Satser på at det går seg til etterhvert! Deilig å få ting litt på stell - men det må ofte litt sutring til.. ikke grining, for det takler jeg ikke.. hehe.. litt for hønemor! Skal fortsett i søvngruppe - går annehver uke - så det blir spennende å se hva som kan komme ut av det. har jo veldig lyst at han skal sove hele natten da.. det hadde vært luksus.. da står jeg gjerne opp kl 07 hver morgen jeg :-) Jeg vet.. når jeg hører om unger som sover fra 8 - 8 .. er det egentlig verst når foreldrene skryter over hvor FLINKE abrna deres er... jaja. vi er forskjellige tenker jeg.. heldigvis!!! :-)

Jeg MÅ sy meg en bamse av retrostoffet.. TAKK for tips.. det hadde blitt superkult.. kanskje en ugle?? Ellers er jeg i gang med å sy stolpute til retrostolen til William som jeg kjøpte på fretex.. tror det blir fint :-)

Nei, får hive meg i loppisen :-) Trøtt som bare det!

Klemmer

Ida sa...

ojoj.. vi kan snart gi ut bok vi med de lange kommentarene våre.. haha :-)

Black Feathers sa...

Ja, tenker på deg. Håper at nattesøvnen snart er ordentlig på plass igjen. Veldig lurt å sove litt på dagen, det måtte jeg også ;)

Ha en fin dag ;)

LYKKEBO sa...

Skjenken ble kjempe fin!! Hva skulle vi gjort uten hvit maling??hihi.. Perfekt gave til en oldemor!

Klem

Den gode feen sa...

Hei hei Ane. Det er sååå lenge sidan eg har hatt tid til å vere innom bloggen din. Sjenken vart knallfin. Eg må berre få legeg til at Gabriel er ein av dei skjønnaste babygutane eg har sett. Han ser altså sååå god og deilig ut. Skal helse frå Ø også ;) Håpar de får ei flott helg, klem frå Stavanger