tirsdag 16. februar 2010

Nye stoffer og loppekupp :-)

Hei :-) Har kjøpt mange nye blonder og stoffer :-) så nå er det bare å sette seg ved symaskina å sy :-) Gleder meg til å bruke mere farger :-) Litt mer farger er egentlig mere meg... :-) Ser du i klesskapet mitt er det ikke mye hvite eller lyse klær...men masse lilla,rosa og svart.....Har til og med fått tak i lilla lammeskinn :-) Ble så inspirert etter mitt besøk inne hos Magnolia Pearl :-) Håper resultatet blir like fint som jeg ser det for meg oppe i hodet :-)


Her er Alva med en kjole jeg sydde i jula :-) Har sett denne type kjole på mange blogger rundt omkring..men laget min egen vri :-) med hals og ikke hette :-) Veldig lette kjoler å sy :-) og artig :-)Så skjønner godt det er mange som syr denne :-) Tante barna mine fikk hver sin til jul av ei som syr de i oslo :-) Hun er veldig flink :-) Butikken heter Mycinnamongirl :-) Men blir nok mere farger på min neste :-) Tiril ønsket seg en også :-) Kommer ikke til å selge slike kjoler,da jeg synes det blir litt feil i forhold til hu som faktisk designer og selger disse...Men håper det ikke gjør noe at jeg syr til eget bruk :-)
Loppekupp :-) 12 kniver til 50 kr :-) Og 7 gafler til 30 kr :-) JIPPI! Har vært på utkikk etter fine kniver leeenge..har mange gafler og skjeer i mønsteret rose...men kniver til de er nesten bare å finne i nytt...og det er dyrt.. så da bruker jeg litt forkjellige mønster :-) Synes det også har sin sjarm jeg :-)
"Nye" gamle Gardiner til karnappvinuet på spisestuen :-) Kjempesøte :-)

Måtte bare vise dere årets fastelavensboller :-) Siden det var valentinesdag i tilegg ble det med hjerter på :-)

10 kommentarer:

Guttemamma sa...

For et herlig innlegg med litt av alt!! Kjolen er kjempefin,skjønner tankegangen din!!
klem

Magdalena sa...

for en skatt... du har vært riktig så heldig medloppefunnene...!!
søt kjole..
klemklem

Mitt hvite hus sa...

Wow for et kupp du har gjort på bestikk da.. nydelige var de..

og så flott kjole da.. du er så allsidig og flink..

Klem Kerstin

Monica sa...

kjolen var NYDELIG!! fastelavendbollene dine hadde virkelig det lille ekstra med det skjønne hjertet på toppen. mange lekre lopper du har gjort. god klem fra Monica

anettspalett sa...

Å, så nydelige bilder , og skjønn jente :)

Klem fra Anett :)

Datt sa...

Så nydelige de knivene og gaflene! :D

h.espe sa...

Så utrolig skjønn kjole du har sydd til lillesnuppa!

Tagene har jeg bestilt fra Sverige, minanamnband.se. Husker ikke helt, men betalte vel en 170,- for 50 stk.

Strålende fin dag til deg!

Klem fra Hildegunn

Datt sa...

Ja, det hadde vært finere med to, det er det som irriterer meg, tenkte jeg ikke skulle påpeke det i innlegget så alle så hva jeg hadde gjort dumt! :P Men jeg brukte tre for det sto i bruksanvisninga til den store at den måtte ha tre knekter, det sto et bilde av den med to knekter og et stort kryss over! :P Og siden den var så ekstremt tungt tenkte jeg at det var best å høre! Men hadde helt klart vært finere med to da!

Anita fra hjerterommet sa...

Lekker kjole du har sydd og så utrolig gøy med bestikk "kupp" på loppis:)

Blir spennende å se hva du skal lage ut av blondene du har skaffet deg:)

Hulda sa...

Her var det mye fint! Så herlig bestikk, og søt kjole til jenta. :) Likte også så godt kjøkkenet ditt, flotte hyller. Det er skjønt med slike åpne skap, har et gammelt her på kjøkkenet. :) Husfruas Memoarer.