onsdag 10. februar 2010

Pulsvarmere :-)


Laget disse pulsvarmerne i ullfilt og blonder :-) Har aldri gått med slike før,men jammen meg er det deilig og varmer godt :-) Har laget to par og dette paret ligger for salg på EPLA :-) Skal lage flere fremover for dette var kjempegøy å lage :-) Tenkte å lage noe lignende i leggvarmere også :-) ser det for meg i hodet ,men har aldri sett leggvarmere i denne stilen så ikke sikkert de blir slik jeg ser for meg :-) men lover å ta bilde av dem å legge de ut her UANSETT resultat :-) hehe :-)

Ha en flott onsdag :-)


Klemmer ifra Alven :-)

9 kommentarer:

Nostalgia sa...

Åh så skjønne , herlig farve !

Ønsker deg en fin dag :-)
Klem, Nostalgia

moa sa...

hei du søte alven ♥

.. for noen ursøte pulsvarmere -
i den fineste farge og med de skjønneste detaljer...
♥ it!
moaklem

sylvia sa...

hei vennen.
å så nydelig disse var da.helt herlig farge,jo det blir sikkert skjønne leggvarmere av samme,
ønsker deg en flott dag.
klem fra sylvia

Ida sa...

Hei vennen :)

SÅ utrolig fine pulsvarmere du har laget :) Det så ut som en kjekk ting å lage, har du lyst å dele oppskriften ? Forstår godt dersom du ikke vil altså.. hihi.. men jeg lover å holde den for meg selv ;-D

Ser du har produsert en rekke ting i det sise, nyyyydelige ting. Vesker også, helt fantastiske altså, du er helt utrolig bak symaskinen og en stor inspirasjon :)

Gratulerer med avdeling hos Epla, går å lurer litt på det samme, nå som jeg føler jeg endelig har litt tid til overs :) Kanskje jeg gjør det :) Har bestilt merkelapper fra Sverige, så da er jeg halvveis ialefall :)

Lurer veeeldig på hvordan det går med dere nå? William er straks ett år (17.), og jeg planlegger stort besøk! Første bursdagen SKAL være spesiell :) Det er jo ikke bare bursdagen hans, men en spesiell dag siden det er ett år siden jeg fødte, føler du det også slik? Jeg får alltid flashback av å se på klokken.. forhåpentligvis åpner jeg ikke øynene før han er 'født' i år ;) Han kom jo til verden som ett skudd klokken 07.05, så om det fortsetter som idag, så rekker jeg det med 3 minutter :)

ENDELIG kan jeg si at vi har fått styring på nettene. Han sovner stort sett med en gang han blir lagt ned i sengen, aldri noe hyling heldigvis. Så sover han til rundt 04-05, da må Henrik gi han smokken og hysje litt, om jeg gjør det så er det RAMAskrik ! (prøvde i natt, og det endte med at jeg måtte legge meg inn til Christoffer :) Deretter sover han videre til rundt 06-07. Han spiser som en hest, og er stort sett i godt humør. Som oftest er han lett å legge på dagtid, men i dag valgte han å sove ti minutt HELE dagen. Phu! Nesten litt glad for at han var i barnehagen. Han startet der i forrige uke, og foreløpig går det utrolig bra. Han gråt så sårt når jeg gikk i dag, og jeg hadde tårer i øynene når jeg kjørte av sted. Jeg ringte etter ti minutt for å høre, men da kunne de fortelle at det hadde gått over straks bilen var ute av synet.. PHU! Resten av dagen hadde han vært blid som en solstråle :) Ellers har han begynt å gå litt. Han blir så ivrig at han slenger seg fremover etter rundt 8 steg, men det er morsomt å se på. Jeg trenger vel ikke å si at han er full i blåmerker.. utrolig hvor mye de tåler. I går slapp jeg suppeposen rett i kokende vann da han gikk rett i bordkanten.. han gik videre han, og jeg sto med hjertet i halsen. :-/

Nok mas fra min hverdag, hvordan er det hos dere? Håper nettene er BRA BRA BRA!

Stor klem fra Ida som lover å besøke og hilse på deg OFTERE igjen! *skamfull*

irina sa...

Disse var bare åndeløse vakre...om man kan si det ??
Har nettopp kjøpt meg noen som også var nydelig...men leggvarmere har jo blitt kanon !! det vil jeg gjerne se !!

har endelig mac nå så jeg kan komme på besøk her på bloggen din igjen.

Går det bra med nyderlige Gabriel ??

Klem

Camilla- casual living sa...

å så fine de var. kjempe søte.
har aldri brukt sånne selv, innbiller meg liksom at det blir i veien og klør?! det gjør kanskje ikke det?


ja guri malla, tenk på det da- gullene våres blir 1år. og at det har gått et helt år siden vi ønsket hverandre lykke til;)Har du planlagt selskap? Jeg er veldig tidlig ute med sånt, så her er alt fra kaker til pynt planlagt nå;)
Men du hvordan går det med søte Gabriell egentlig?

Klem

Mitt hvite hus sa...

Så skjønne pulsvarmere du ahr laget...likte fargen veldig godt...

klem Kerstin

rosaengler ♥ sa...

Så nydelige, de var kjempefine. venter spent på leggvarmere :)

PIONPIA sa...

De var nydelige!!
Klem Heidi;-)