onsdag 26. oktober 2011

Nye blonder :-) Disse kommer godt med i mine nye kreasjoner :-) På Gjøvik har de en scrapping butikk og det er der jeg har kjøpt disse vakre blondene :-)
Nå er det bare 3 dager til vi skal åpne Saft og suse med fruene i hagen :-) Og midt i all jobben med å åpne den fant jeg ut at dette var rette tid til endelig å pusse opp stua,typisk meg :-) :-) ..som vi egentlig skulle gjort i fjor sommer... :-) Men når man først er i skikkelig stå på modus så blir det gjerne slik at man tar det andre som skulle vært gjort også. Så nå er en utrolig vakker tapet bestillt :-) Blir en vegg med tapet,en med min etterlengtende drivvedvegg ( ble inspirert av "Sommern med Ernst" der han legger ytterpanel inne for ett røft og rustikk utseende) og to vegger med maling :-) GLEDER meg til å vise dere bilder :-) Det kommer til å bli sååå vakkert og en helhet jeg har savnet litt på stua mi :-)

Indiska har kommet til Gjøvik og der er det MYE fint å bruke pengene på :-) Skulle gjerne ønske de hadde tatt inn litt mer interiør enn klær men... kommer kanskje mer etterhvert :-) Det de har er hvertfall veldig fint! Så på ønskelisten til jul står det blandt annet ett grønt middagsservise derfra :-)

I morgen håper jeg at jeg har BLOGGEN til Saft og suse oppe å går :-)

Ønsker dere en fortsatt fin uke :-)Klemmer ifra Alven :-)

3 kommentarer:

h.espe sa...

Hi, hi - ja er det ikke sånn alltid da, at når man har som mest å gjøre, så må man lage seg litt ekstra arbeid i tillegg!! Høres spennende ut med kombinert drivved- og tapetsert vegg - vi gleder oss selvsagt myyye til å se :)

Ha en fin ettermiddag og kveld!

Klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Søte blonder :).
Så røft det blir med en
sånn vegg,gleder meg til
å se.
Ha en fin kveld.
Klem Mette.

Black Feathers sa...

Heisann du ;)
Nå er det lenge siden, men tusen takk for koselige kommentarer hos meg. Jeg setter stor pris på det. ;)

Nydelige blonder, hva skal du lage av dem?
Indiska har mye fint, men vi har ikke det her så jeg benytter muligheten når jeg kan ;)

Ha en flott fredag ;)