lørdag 12. mai 2012

Bruktmarked :-)

 Denne helgen har det vært brukt og antikk marked på Biri travbane :-) Og dette er hva som ble med meg hjem denne gang :-) Store vaskefat og boller . Planen er å bruke noe av det til blomster :-) Rammen er slitt men gammel og har sin sjarm forde synes jeg :-) Synes motivet var ganske fint også :-)

 Vaskefat og stor kanne :-) Dette betalte jeg bare 30 kr for!!! Er nok ikke så gammelt..men kjempesøtt synes jeg :-)

Også er det min uendelige samling av gamle Egersundservise. Har nå i bare  hvit og noen med gull der det er mønster. Søtt med disse små blomstene også :-)  Var akkurat passe med folk og sol :-) Litt vind , men det gjorde ingenting :-) Jentene og jeg koste oss masse alikevel :-)

Ønsker dere en fortsatt fin helg :-) Ta vare på de gode øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

9 kommentarer:

Dronninghuset sa...

FINE FUNN, - FLOTT!
GOD HELG,
KLEM TOVE

Dordis kreative glede sa...

Heldige du!!! Er så gøy med slike bruktmarkeder :) Ha en fortsatt fin helg :) klem

Black Feathers sa...

Så mye fint du fant på bruktmarkede. Søtt den muggen med vaskevanns fat til. Jeg har et gammetl potteskap som jeg pleide å ha et slikt sett på. Men eldste datteren har stukket av med skapet og nå brukes det til sminke oppbevaring.
Kjempe søte de asjettene fra Egersund. Masse flotte ting de laget på egersund i sin tid ;)

Ha en fin dag ;)

ELIN sa...

Så gøy! Likte vaskefatet veldig godt jeg da :) Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Ønsker deg og dine en riktig fin 17.mai feiring også. Klemmer fra Elin

Taubanevegen sa...

Alltid gøy å dra på bruktmarkeder! Søte småblomstrede tallerkener, så sommerlige! Ser for meg at det ville vært så koselig og sjarmerende å dekke på med de ute en sommerdag! :)

Ønsker deg og dine en kjempekoselig 17. mai! :)

Klem, Aia

Janne i Fagerlia sa...

Så mye nostalgi du fant på Birimarkedet. Har flere slike emaljerte fat jeg også, og de blir brukt til blomsterpotter, akkurat slik du har tenkt deg.

Unknown sa...

Så flotte skatter du har fått med deg:) Det er alltid stas og gjøre kupp:)

Ha en fin fin dag ♥

Black Feathers sa...

Hei, kjære du.

Tusen takk for nydelig kommentar hos meg på innlegget om min mormor. Trist med din også. Ja det er mye jeg skulle spurt henne om men de siste årene har hun vært veldig rørete. Men det siste besøket mitt, da var hun veldig klar og det var så godt ;)

Klem fra Eline ;)

DagensInteriør sa...

Så flotte ting du fant!

- L