onsdag 23. mai 2012

For 70 år siden...

  (Far står til venstre) Ja for 70 år siden i dag kom min far til verden..midt under krigen. Det var han og tvillingsøsteren Gretha..de ble født 2 mnd for tidlig og veide tilsammen 3,5 kilo... Gretha døde før den første uka var omme...Men min far overlevde mot alle odds :-) Han var et sterkt menneske da som han var helt til han døde brått for snart 5 års siden.. Ett menneske med så mye kunnskap og evner. Vil sitere noe han skrev :
Har du noen gang stått foran et sprukket speil? Sett deg selv i mindre og større uregelmessige biter, men likevel som et slags fordreid hele? Hvert enkelt bruddstykke viser et sant bilde, men helheten blir aldri som i et helt og feilfritt
speil. Det spiller kanskje ingen rolle, virkeligheten er også speilvendt, sett i speil.
 Og min favoritt :
Min vei er min egen. I hele verden, og til alle tider, er det bare jeg som skal gå den, og jeg kan ikke snu å velge på nytt. Veien har blitt til mens jeg har gått. Å leve er som å tegne uten viskelær. Mitt liv er enestående !

Og sist men ikke minst : Lykke er øyeblikkene :-) 
 Her er far 3-4 år :-)

Og her er far og meg :-) Hvis du hadde vært blandt oss i dag så hadde jeg gitt deg en klem og du hadde klemt meg lenge tilbake bare slik du kunne....Gratulere med dagen kjære far...du er savnet!!!

Ta vare på øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)

2 kommentarer:

Randi sa...

For en flott og klok far!
Likte spesielt ordene om speilet:)

Ha en fin dag.

Taubanevegen sa...

Koselige bilder og mange fine minner!<3

Og så blir det spennende å se hva du lager av drivveden!

Fredag... igjen! En uke går så veldig fort! Kos dere med langhelg! :)

Klem