torsdag 31. mai 2012

Vakre hus som forfaller..

 Elsker mine turer rundt i bygda :-) Men får ett enormt behov for å redde disse perlene som det er så altfor mange av omkring..som står der ensomme og forfaller. Skulle vært bygningsredder jeg :-) Skulle ønske det fantes ett slikt yrke :-)
 En gang var nok dette tunet fullt av liv..nå står det tomt og forfaller...trist :-(

Vakkert!! Rosa til og med :-) Må tilbake hit og ta flere bilder. Ønske om å redde dette huset blir nok ikke mindre kjenner jeg..

Merker også at tiden for operasjonen av min kjære mor nærmer seg...tanker og følelser er i høygir..og tid for ettertanke...

Ta vare på hverandre og de gode dagene :-)

Mange klemmer ifra Alven

8 kommentarer:

elviras drops sa...

For eit vakkert gamalt hus. Forstår ditt behov for å redde det. Rart å tenke på at det ein gong var mykje liv på dette tunet og i huset. Og no står det berre til forfall...litt trist.
Eg har fotografert mange forlatte hus, det er noko fascinerande med dei. Tenker på livet som var og lurer på korleis dei var dei som budde der.
Klem frå Mari

Sivs verden sa...

For et koselig hus & plassen var idyllisk:) Ja,veldig synd at slike hus bare står og forfaller!

Klem

Mellom Himmel og Jordbær sa...

Hei!
Helt enig i at det er vondt å se vakre,gamle hus forfalle. En del av dette tror jeg skyldes at mange av disse husene er så gamle at de er verneverdige. Pga mange og strenge krav, blir det både vanskelig og dyrt for eierne å vidlikeholde og sette i stand disse. Bygningsvern betyr ofte i praksis total ødeleggelse av disse husene. Dèt synes jeg er trist:=(
Anette

Anonym sa...

Ja dette er trist,det finnes mange slike rundt omkring,dessverre. :(
Denne plassen var spesielt idyllisk da.
Klem Mette.

Taubanevegen sa...

For et sjarmerende og søtt hus, flott beliggenhet! Spennnede å tenke på hvordan det var da huset var i bruk! Men veldig trist at så mange hus forfaller...

Ta gjerne flere bilder av fine hus du ser på turene dine, koselig! :)

Ønsker deg og dine en fin- fin helg!

Klem, Aia

ELIN sa...

Det så veldig koselig ut. Tenk så fint det hadde blitt om det hadde vært vedlikeholt. Gode tanker sendes deg i forhold til din mors operasjon. Klemmer fra Elin

Balke gård sa...

Så iddylisk!! Vakkert var det, se for deg hsuet med pågangsmot og maling, de to tingene gjør underverker!:) Nå ble jeg nysgjerrig, Beate? Har flere Beater, så tips meg:) Ha en superfin dag! Mv Marianne bryggesjæf;)

Balke gård sa...

God morron, så moro et sammentreff! Ja henne har jeg festet med et par ganger minst;) De er invitert hit på fest den 23., men med forbehold..Lykke til med mora deres operasjon! Hils og de beste lykkeønsker fra Marianne som elsker stilen til B. også.