torsdag 22. november 2012

Brudekjolen :-)


 Gammel brudekjole har kommet i hus :-) Fant denne "skatten" på bruktbutikken :-) Synes den var vakker :-) Er nok ikke mer enn 40 år gammel. Desverre er det nok en str xs :-( står ikke noe str på men den er LITEN..og jeg med mine 170 cm,,,,,,, :-(    så kanskje det kan bli en brudekjole en av mine døtre en dag vil bruke ;-)    Den skal hvertfall få henge her til pynt ,enn så lenge :-)

 Armene er ganske  vide så litt "hippi" er det over den men tenker nok mer 60 tallet i forhold til stilen ellers på den.

100 % alpakka fra Drops driver nå å blir til pulsvarmere :-)
Skal selge noen av de på julemarked til helga :-) Drops har så mange fine farger synes jeg :-)

Kommer meg sjeldent i seng før langt uttpå natta i denne førjuls og julemarkedstiden,sitter oppe og jobber fra jeg har lagt ungene  ,så kjennes nesten ut som man er i ammetåke  :-) hehe :-) sover kanskje 4-5 timer i døgnet..men forhåpentligvis er jeg oppe på 6-7 timer i døgnet når jula er over :-) Hodet blir hvertfall litt mer "med" igjen da :-) Men jeg storkoser meg med denne kreative jobben uansett hvor sliten man blir :-)


Ønsker dere en flott kommende helg :-) 
Og velkommen til Strandheim på julemarked på søndag :-)

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven 

P.s Noen av dere som har fått beskjed om at dere må kjøpe mer plass her på blogspot? Fikk plutselig ikke lastet opp flere bilder  og beskjeden var at jeg hadde brukt opp lagringen og hvis jeg ville laste opp flere bilder så måtte jeg altså kjøpe mer lagring :-( men nå har jeg gjort det..så håper den holder i mange år nå da :-) Og en annen ting..hvordan får jeg tilbake NORSK ?? alt står på engelsk nå og det liker jeg ikke :-( Har vært inne å stilt den inn på norsk språk på settings men alikevel står alt på engelsk :-( Noen som vet???8 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Hei, hei! Så nydelig brudekjole du har fått tak i!! Jeg elsker gamle brudekjoler, jeg synes de er så fine som pynt. Surfer rundt på ebay, der er det mange fine gamle.

Så fin header du har fått, den viser fine glimt av din kreative side:)

Dessverre kan jeg ikke hjelpe deg med det tekniske spørsmålet, håper noen andre kan det.

Ha en flott helg, klem fra Jorunn

Berit sa...

Heisan !
Flott brudekjole! OG varme pulsvanter er flotte :) Kanskje jeg burde ta en tur til Strandheim i helga...

Ang. blogger - "alle" har visst problemer med språket .. mange har endret til norsk -- og som meg fått dansk! Enda godt vi ikke bor i italia da... ;)

Ang. plass. tja.. vet noen har hatt problemer. Mener å huske noe om at det sies at blider bør være max 800 x800 pixler.. for å bruke passe plass..

Lykke til på julemarkedet og med bloggen!
Her skal det ryddes og SÅ får jeg vel prøve å være litt kreativ igjen!

Klem

Hilde sa...

ang mer lagringsplass: om du forminsker alle bilder slik at de ikke er over 800 pixler får du fortsatt lagt de inn , helt gratis. Dette er nok noe de har gjort for å tjene penger.
jeg fominsker alltid mine bilder og slipper unna problemet.
Lykke til!

Og takk for titten :-)

Posttausa sa...

Nydelig brudekjole! Tenkte 6o-talet når eg såg den!
Har opplevd akkurat det same som du nylig! Har kjøpt meir plass og no står alt på dansk! Fryktelig irriterande... Og så poppa det plutselig opp masse reklame! Det ergrar meg endå meir! Lurer på kva som skjer...

Anonym sa...

Nydelig både header og brudekjole.:)
Kjempeflinke dame.
God helg til deg. :) Håper det går bra med gutten din.
Klemmer.

Taubanevegen sa...

Så fin ny header du har fått! :) Herlige farger på garnet, det kommer til å bli nye flotte pulsvarmere. Kos deg videre med juleproduksjonen, og lykke til med julemarkedet! Fortsatt god helg og klem fra meg :)

Gårdsjenta sa...

Så flott den kjolen var :) nydelige :) Jeg har hengt opp brudekjolen min på veggen, syns det er fint pynt å se på hver dag :) Koselige minner :)

Jeg fikk samme, så jeg har kjøpt mer plass jeg.. Orka ikke begynne å slette innlegg, eller forminske bilder :)

Unknown sa...

Hei :0)

Nydelig brudekjole, den var virkelig et syn.
Heldige Du,ta godt vare på den.

Ha en fin kveld!

Mary-Ann