torsdag 29. november 2012

Nostalgiske julekort :-)

Her har jeg lager noen julekort :-) synes det er så koselig med gamle motiv :-) Gleder meg til å pakke inn årets julegaver med de som pynt :-)

 Denne uken har jeg vært på  tre foreldresamtaler, tilbakemeldingene var bare positive så da kan jeg ikke være annet enn stolt  :-) Trygge,veloppdragne barn! Så da gjør man hvertfall noe riktig :-) selv om man føler tiden aldri strekker til slik at man får gjort alt med de! Men sånn er det vel for de fleste av oss foreldre. Man føler man aldri kan gjøre nok for barna sine :-)

 Men nå er straks 72 julekalenderpakker pakket inn,vi voksne tar den årlige flaks kalenderen ;-)  Og to arbeidshelger og en julemesse gjenstår før man bare kan nyte førjulstiden med kakebaking,julefilmer og skiturer med ungene :-) Den tiden skal NYTES :-) Ble en spesiell førjulstid for oss i fjor,så i år håper jeg på gode øyeblikk med familie og gode venner :-)

 Blandt mine "must see" filmer er Tre nøtter til askepott,little women,En julefortelling,Grinchen,Love Actually,The Holiday,Its a wonderful life,Polarekspressen,Astrid Lindgrens filmer :-)

Håper dere klarer å slappe av litt oppi alle disse juleforberedelsene :-) Ta vare på øyeblikkene og hverandre :-)

Klemmer ifra Alven :-)


7 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Åhh, så fine kort du har laget! Det er ikke noe som føles bedre enn at man har trygge og velfungerende barn, det er det som virkelig teller her i livet. Så deilig å komme hjem fra samtaler og høre at alt fungerer som det skal, da får man en veldig god følelse i seg. Wow, du har jammen litt å henge fingrene i med barn, jobb og alt det fine du lager i tillegg. Denne jule skal jeg får første gang ikke jobbe så nå skal førjulstiden nytes fullt ut. Ha en riktig fin helg, klem fra Jorunn

Anonym sa...

Jeg er imponert over alt det flotte du lager,du er den mest kreative jeg vet om du,kjempeflinkis. :)) Koselig lesing også,så herlig å høre slike ting. <3
Ønsker deg en flott 1 adventshelg.
God klem fra meg.

Mor Inger`s hus sa...

Så koselige julekort.
Ja, vi er inne i ei fin tid.

Husker ikke om jeg brukte Delfia fett el. det andre.
Men leste at en skal blande dem, for fuglene er ikke så veldig begeistra for bare å få det ene. Og det stemmer nok, for fuglene er ikke så veldig ihuga på det jeg har laget. Trur jeg leste det på Moseplassen.
Men en fin aktivitet sammen med ungene/barnebarn.

Klem

Black Feathers sa...

Hei du.
Nydelige kort du har laget. Utrolig hvor mye du greier å lage. Her står det litt stille men forbredelser til jul er i full gang. ;)
Adventstiden skal nytes her i år. Planen er å kose oss masse nå i desember. ;)

Ønsker deg en flott lørdag.
Klem Eline. ;)

Taubanevegen sa...

Det blir nok fine innpakkede gaver fra deg med de koselige kortene! :) Kanskje du viser frem de ferdige innpakkende gavene etter hvert?! ;) Det er alltid gøy å se!

Alltid så godt og fint når man får gode tilbakemeldinger på foreldresamtaler. <3

Nå skal jeg ordne meg, skal på julebord sammen med Ørjan og hans jobb! Barna koser seg hos besteforeldre. :)

Klem!

Franske drømmer sa...

Så utrolig nydelige kort du har laget!
Så koselig pussel å styre med og - og ingenting er som hjemmelagde kort til gavene ;-)

Har kost meg lenge her hos deg nå , og synes du har en nydelig blogg. Legger meg til som følger og gleder meg til å se mer til deg :-)

Ha en fin første søndag i advent :-)
Klemmer

Franske drømmer sa...

Hei!

Skrev nettopp en hilsen inn til deg, også tror hele ble slettet før jeg fikk sendt. Hm. Rare greier :-))

Utrolig fine kort du lager!
Ingenting er jo som hjemmelaget ;-)

Legger meg til som følger og gleder meg til å se mer til deg :-)
Klem fra Trine