tirsdag 6. januar 2009

Gleder meg enormt :-)

Gleder meg veldig til denne nye TILDA boken kommer ut!!! Ble så glad når jeg så på panduro sine sider at det kommer en ny bok :-) Da blir det masse nye syprosjekter på meg :-)7 kommentarer:

moa sa...

hallo i natten...
gleder meg til å se hva du skal trylle frem på symaskinen...
nattaklem fra Moa

Marias skriblerier sa...

Du er flink som syr!!! Det er dessverre ikke min sterkeste side... Holder meg til firkantede ting som puter ogs sånn ;)

Ida sa...

God morgen solstråle :)
Åhh.. jeg gleder meg sånn til boken! Tremger litt inspirasjon nå frem mot våren :-) Kommer nok til å fortsette å handle "Tilda-lookalike"-metervare på Stoff&Stil - mye billigere iallefall :)

Er helt enig med deg, tredje trimester er tungt. Jeg var bare så vidt innom første trimester ettersom jeg ikke oppdaget at jeg var gravid før jeg var 10 uker på vei ;-D (litt sløvt egentlig.. jeg trodde kvalmen skyldes andre ting.. haha!) - men i utgangspunktet er første trimester også noe shit. Andre trimester - da føler man seg bedre - mer energi - ikke sååå stor mage og mer opplagt - så kommer siste innspurt.. BLÆH! Trodde virkelig jeg skulle nyte siste rest - men nå vil jeg bare bli ferdig - ha tilbake min vanlige kropp - kunne bevege meg fritt og ikke minst så lengter man jo etter disse små nurkene med klynkelyder og deilig duft :-) Har du sett inne på bloggen til prinsessaelvira.blogspot.com ? Hun fødte i uke 27... helt utrolig at det har gått så bra !

Får ikke håpe det utvikler seg noe videre i forhold til at de oppdaget sukker i urinen - men godt å høre at du får så god oppfølging. Jeg skal ikke til jordmor igjen før den 21.januar - og da tror jeg jeg skal annenhver uke frem til termin. Med Christoffer gikk jeg vel egentlig ikke over tiden. Hadde termin 3.okt, vannet gikk tidlig på morgenen den 4.okt og Christoffer var født på pappaen sin bursdag kl 01.44 den 5.oktober :) Snakk om timing ;-D

Nå skal jeg i gang med en "merkelapp-kanin" etter oppskrift fra http://thilde.se/, blir spennende å se om jeg klarer å få til noe uten mønster ;-)

Ha en kjempefin dag!

Klemmer fra Ida

Magdalena sa...

må bare inn og si tak for hilsen, så vakkert av deg å fortelle denne opplevelsen,- selv om det var trist og leit,- så skal vi minnes på iblant....
stor klem~~~*

PS!så fine ting du har laget,koselig å holde på med på vinteren!

Vår lille hage sa...

Jeg har nettopp fått med symaskin, men aner ikke hvordan jeg skal bruke den....

www.hjertelig.blogg.no sa...

God morgen:)

Tusen takk for den koselige hilsen du skrev til meg for et par dager siden. Det er veldig godt å høre at det faktisk er mange som tenker og føler slik som meg når det kommer til det med å få sin egen baby. Godt det ikke kommer av at jeg er så RAR:) Hehe!

Jeg blir imponert over alle som lager slike herlige dukker. Selv er jeg ikke noen sydame:( MEN gleder meg til å se hvem du lager:)

Ha en god dag!

Klem Hege

Marias skriblerier sa...

Ta en tur innom bloggen min :) Ha en fiiin dag!