onsdag 28. januar 2009

Utfordring :-)

Har fått en utfordring av både ALMAS HUS og HEIMERIKET :-) En artig utfordring som går ut på å ta det 6 bilde i mappe nr 6 inne på pc'en din å skrive litt om det. Også skal man utfordre og linke 6 stk på siden din :-)

Dette er bilde nr 6 i den sjette mappa inne på "mine bilder" . Mappen heter engler og den er full av englebilder. Akkurat på dette bilde er det ingen engel,men ett "hellig" bilde :-) Ikke så mye å skrive om det egentlig..annet enn at jeg fant linken til siden med gamle bilder inne hos jema rose :-) Synes det er ett vakkert bilde som passer godt i en ramme som kan henge på soverommet eller i gangen min :-)
Sender utfordringen videre til :

11 kommentarer:

Magdalena sa...

ååhh for et vakkert bilde, - kan eg få ta det??

Ida sa...

Heisann!
Så vakkert englebilde - du har så mange fine på siden her også - nydelig :) Takk for utfordringen - jeg skal ta den med snart.. hihi!

Spennende med metervare fra Panduro da - jeg har ikke spantet på meg noe av den nye metervaren - men har handlet litt som ligner på stoffogstil :) Har også tenkt på disse skogsdyrene - iallefall kaninen i første omgang - den var jo sååå søt! :) Forstår godt at du heller tilbringer dagene på sofaen - har det slik innmellom jeg også! Hadde en skikkelig "nedtur" rett etter jul - da var jeg heeelt ferdig og dautrøtt uansett hva jeg foretok meg - nå plutselig er energien tilbake ! Det føles godt da !

Åh, vet du hva... du fikk meg til å gråte når jeg leste meldingen din tidligere idag! Det var så utrolig fint, men samtidig rørende å lese om tankene dine rundt keisersnitt og lille Gabriels første møte med verden. Som du sier kan det nok sikkert være lurt å ta en sovetablett før den store dagen - godt å få hvile hodet litt for tanker! Jeg klarer ikke å sette meg inn i hvordan det må være å ikke vite noe med sikkerhet - det er jo det selvfølgelig ingen som vet, for det er jo ingen garanti for noe - men når dere iallefall har fått vite litt på forhånd og har noe å innstille dere på - så må opplevelsen bli like flott som om dere visste at alt var bra - men samtidig skremmende fordi dere ikke helt vet hva som venter - både med Gabriels tilstand og med tiden rett etterpå! Jeg er uansett sikker på at du vil bli ivaretatt i de bestes hender - og jeg skal krysse alt jeg har for at aaaalt går fint med deg under operasjonen og at Gabriel virkelig har all god prognose med seg ut ! Gleder meg til å se bilder av han - og gleder meg til å se den lille prinsen oppi kurven du fortalte om - den høres kjempesøt ut!

Ja, det er utrolig dumt at vi bor så langt unna hverandre - for det hadde jo vært såå kjekt å kunne gå i permisjon sammen - treffes på turer, kaféer og hjemme hos hverandre! Gabriel og William skulle nok ha blitt bestiser da ;-)

Typisk "fenomen" med 3d-ultralyden. Husker jeg så veeeeldig lite på de siste gangene med Christoffer. Var jo inne hver 4.uke og fikk se 3d-bilder (ett prosjekt jeg var med i!) - og på de siste gangene så lå mye fostervann, armer og navlestreng i veien for at man fikk gode bilder! Typisk gutter å ville vise frem utstyret istedet.. hahaha!!!

Nei, nå er jeg ferdig med soldaten som jeg skulle sy ikveld! Og hadde planer om noen poser til bleier og kompresser - men det får bli i morgen! Skal ha Christoffer hjemme fra barnehagen og gå i lekeland - kjekt!

Ha en kjempefin kveld! Kose deg masse med magen - tenk SNART er den vekke - for oss begge to! Litt rart . men også deilig å tenke på!

Er sååååå glad for å ha blitt kjent med deg! KLemmer

moa sa...

hei vennen -
nydelig bilde..

klem moa

www.hjertelig.blogg.no sa...

Kjære Alv!

Takk for å bli utfordret:) Skal se på den i kveld jeg! Tihi!

Ser at du også får herlige kommentarer fra fantastiske Ida. Hun er bare helt utrolig den jenta!

Jeg ser det hun skrev til deg nå, men vet ikke helt hva du har gått eller går igjennom. Så jeg ble litt engstelig for deg. Håper ting er/går bra for deg og din baby!

Stor klem fra Hege

Nita sa...

Hæ?? Har jeg virkelig ikke vært her siden før jul??!!!

Nå var jo bloggen din blitt helt ny og lekker, flott bakgrunn og nydelig header :)

Så utrolig flink og flittig du er med symaskina! Jeg har selv holdt igjen litt ang. Tilda, for jeg syns det ser ut som mye pirkarbeid, men nå har jeg sett så mange fine bilder av søte ting å sy, så jeg må bare kjøpe boka :)

Bare jeg får ferdig det nye skrive/hobbybordet slik at jeg kan pakke ut hobbytingene mine så... De har ligget nedpakket siden vi flyttet inn her i Mai i fjor, så nå har jeg virkelig hobbyabstinens altså!!

Skjønner godt at du begynner å bli litt "lei" av magen som stadig stikker frem, men nå er det ikke lenge igjen da.

Ønsker deg en fin ukeslutt og en avslappende helg :)

Magdalena sa...

tusen takk...
håper det går bra med deg...
klemmer~~~~~

Anna Lisa sa...

Bildet var nydelig :)
Har takka nei til denne utfordringa før. Men takk :)
Håpa du har det fint og ønska deg ei fin helg
Klem

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hehe! Da har du fått meg AMPER på siden min - noe jeg ikke framstår som så ofte der.... Festlig oppgave:)

God natt søte Alv!

Klem Hege

www.hjertelig.blogg.no sa...

Uff - det var leit å høre hva dere går igjennom. Det høres ut som om du takler det forholdsvis bra og at du er sterk dame og at det kan hende at konsekvensene ikke blir så ille.... Heldigvis!

Jeg eier ikke ord for hva jeg skal si i en så tøff sak. MEN jeg vil at du skal vite at du er herlig og babyen er heldig som har deg. Jeg vil tenke mange gode tanker om dere og til dere i tiden framover...

En STOR klem fra Hege

Ida sa...

God morgen!

Hvordan gikk det i foreldremøtet ? Alltid litt artig med slike - se om de kjenner barna på samme måte som oss - møte utfordringer og få litt skryt.. hihi :) Maser alltid masse med barnehagetantene når jeg leverer og henter - men det blir jo noe helt annet når man er alene og ikke har andre barns som surrer rundt og kjemper om oppmerksomheten.

I går hadde jeg masse kynnere med skikkelige tak i ryggen - langt i fra rie-tak - men absolutt en forandring! Imorgen er jeg jo 38+0 - så det er lov å forberede seg liiiiiitt :-) Selvom jeg må passe meg for ikke å bli altfor utålmodig :) Skal pakke bagen til sykehuset idag - just i case :) Man vet jo aldri!

Ha en kjempefin dag - håper formen er topp :) Klemmer

Liv Elin sa...

Kjempeflott bilde (men kanskje litt trist , med tanke på det korset i vuggen bak kvinnen?)

Håper det går bra med deg og minsten i magen !