søndag 1. februar 2009

Tilda kanin,vinter og soverom :-)

Her er min første...og antagelig siste kanin,hvertfall for nå...Har ikke tålmodighet for tiden jeg..Har nok noe med svangerskapshormonene å gjøre :-) Så trekker tilbake at jeg skulle lage alle skogsdyrene. Men når nattesøvn og tålmodiget er tilbake så kan det hende jeg slår til å lager flere :-) Droppet isen og knappene på siden fordi er lillegutt som skal få den :-) Og litt skummelt med knapper på da...

Ble også litt rynkete rundt føttene...vet ikke helt hva jeg gjør galt der jeg men,,,,Noen som vet? Tegner på og legger dobbelt og syr og klipper etter jeg har sydd slik det står i boka...men men,,,

Alva og jeg var på tur her om dagen :-) Herlig ute selv om det var litt kaldt :-)Der oppe i det hvite huset bor vi :-) Det store rød leies ut til selskap og jaktlag,men står stort sett tomt. Det er drømmehuset egentlig :-) Er fra 17oo tallet og er det opprinnelige hovedhuset her på gården. Vi bor i "kvitbygningen" som huset blir kallt her,var opprinnelig ett hus arbeidsfolket på gården bodde i tror jeg.


Her er utsikten fra oppe hos oss :-)

Glimt fra soverommet :-) Denne kommoden kjøpte vi på ikea for ett par år siden. Kjekt med dobbeltkommode :-)

Her er litt av den nye senga vi kjøpte forrige uke :-) Deilig med ny seng :-) var altfor myk den forrige og det er ikke så veldig behagelig når man har bekkenløsning og er høygravid...Men denne er fast og god :-)

Nytt skap i samme serie som senga :-) Har to slike skap :-) Får aldri nok skap plass :-)

Kjøpte sjablong eller klistermerke er vel mer riktig ....på panduro :-) Synes det ble veldig fint :-) Og var temmelig billig også :-) Ønsker dere en ny fin uke :-) Alva begynner i barnehage i morgen :-) Vi gleder oss :-)

10 kommentarer:

Hjerterom sa...

Synes den ble søt jeg :)
Skal være litt rynkete!

Flott plass dere bor på :)Nydelig hus ;)
Så søtt med sånn sjablong på senga..
Sant,skap plass blir det aldri nok av ;)

Nydelig jente :)

Klems

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :) søt kanin då :)
og so fantastisk flott det er der dåke bur!!! masse snø og flott utsikt!!

Klem Marny :)

Ida sa...

Heisann!

Næææmmen.. se på den søte lille kaninen da - den ble jo supersøøøt! Gjør ingenting med rynkene rundt beina - er jo slik dem skal være. Grunnen kan f.eks være elastisiteten i stoffet du bruker eller fyllvattet. Klipper du små hakk der sømmene buer ?

Så utrolig fint det er der hvor dere bor - huset så utrolig vakkert ut - og som du har sagt før - stort! Kjempefine møbler i soverommet - liker denne serien til Ikea godt :) Og den sjablongen må jeg ha meg.. hihi.. eller klistremerke - var veldig fint og passet flott på sengen!

Lykke til i barnehagen i morgen - kjempespennende! Håper du får hvilt deg ektra mye i tiden fremover nå - det trenger du!

Store gode klemmer fra Ida

Anna Lisa sa...

Flott den vart kanina:) Så søt. Skulle ønske eg hadde tålmodighet til slikt.
Deilige vinterbilder. Sånn skal ein skikkelig vinter sjå ut :) Her har det våre litt vårlig rett og slett. Ingen snø. Sol og varme. Merkelig for årstida.
Sjablongane var nydelige.
Ha ei flott ny veke
Klem

Nita sa...

Kaninen ble kjempesøt den :) Hvis du vil ha vekk rynkene (på den neste du skal sy), sier jeg som Ida: klipp små hakk i sømmingsmonnet der sømmen svinger, og kanskje stappe litt mer vatt inni?
Hvordan får du den så rosa og fin i kinnene?

Så flott vinter der dere bor da :)

Anka sa...

Nydelig hus dere har. Elsker gammle hus med sjel. Så fin mage du har fått:)
Lykke til i barnehagen i morgen.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

For en fantastisk flott plass du bor. Det er noe stort og mektig over slike gårder. Veldig fasinerende.

Jeg har også kjøpt boken. Og det pga. en pute og den søte musa. Jeg synst kaninen din ble fin jeg. Kjempesøt. Lite sansynlig at jeg får tid til å sy, men boken er utrolig inspirerende og har flotte inredningsbilder. Så jeg er glad jeg kjøpte den. Sy eller ikke:)

Ha en herlig kveld
Klem

Black Feathers sa...

He he, riktig så nusselig den ble den vesle kaninen. He he ser du har fått rådet som jeg tenkte å gi deg. Tolmodigheten kommer nok tilbake etterhvert ;)

Så flott gård du bor på og bare det hærlige vinter været. Her er det klokn is og -7 grader. Så det er ikke noe gøy for barna.
Jeg har benket meg foran ovnen og syr og pussler litt ;)

Ha en fin dag ;)

Liv Elin sa...

Synes kaninen var søt selv med rynkene jeg !;)

Og for en flott plass dere bor på - kjempefin utsikt!

Kjempefin stickers - har kikket på de fra Panduro - mange fin til en rimelig pris der ! :)

Ha en flott tirsdag!

Anonym sa...

Så fin plass dere bor på! utrolig nydelig hus!

Så fint det trådsnelle glasset du har lagd var.

Ha en fin kveld! :)