onsdag 18. februar 2009

Laget litt nytt :-)

Har sydd noen lavendelputer :-) Fylte de med lavendel og vatt. Ble forskjellige str på alle :-) Noen skal jeg selge og må ha en i en kles skuff og noen må ligge framme til pynt :-) Så må nok sy noen flere :-) Når symaskina er i orden igjen vel og merke :-) Den ble nemlig ødelagt når jeg sydde på uro til lillegutt :-( Typisk det nå som jeg er inne i en sy periode ( fikk nemlig stoff ifra stoff og stil her om dagen ) Men får se om jeg får prøve å fikse maskina selv :-)Har også fått sydd meg sminkemappe som jeg kan bruke sammen med toalettmappen som jeg sydde for ett par uker siden :-)


Uroen ble liksom litt halvferdig....Skulle være 4 figurer..en kanin...en bamse..en bil og en slange...og to hjerter....men som sagt så klikket maskinen og jeg er altfor utålmodig til å ikke henge opp og ordne istand...så da ble det slik det ble...Men er ganske fornøyd alikevel :-)


Denne kurven har alle mine søsken og jeg ligget i,alle mine barn og alle barna til søstra mi :-)
Synes det er veldig kos at den fortsatt holder. Har selvfølgelig fornyet stoffet i den ( det gjorde søstra mi) Og jeg har sydd ny himmel nå :-) Også har jeg sydd dynetrekk og du skimter såvidt kaninen oppi der også :-)


Ved siden av kurven henger bilde av faren min ...med meg på fanget i danmark i 1977... Han skal henge der å passe på Gabriel....kjenner jeg savner han ekstra mye for tiden....dette blir det første barnebarnet uten han...Men håper og tror han er "med" oss hele veien forde.....
Ønsker dere alle en fortsatt fin uke :-)
Klemmer ifra meg :-)

7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så fint lille gutten skal få ligge. Utrolig kjekt å bruke arv.Mine barn har ligget i en vugge som pappa laget, den håper jeg skal gå i arv videre.
Så fint det bilde av faren din. Ja han er nok der å passer på barne barnet sitt.
Så flotte lavendel poser du har laget. Du er bare så flink ved symaskinen.
varme klemmer~~

moa sa...

Så herlig himmelseng..
Tenk der skal lille Gabriel snart ligge og sove, så herlig...!
Nydelige lavendelputer også..
Og formen er bra?
klem moa

Ragnhild S sa...

Det er så kjedelig med ødelagt symaskin! Jeg har tusen planer, men de er ikke maskinen med på... grrr... Men over til noe annet: for en skjønn kurv gutten din skal få ligge i! Det er ikke lenge til nå nei! Herlig navnevalg forresten:)
Ha en flott kveld:)

Camilla- casual living sa...

Så flink du er:)Utrolig mye fint du har laget, og lillegutt får jo ligge så fint da:)
Jeg har også masse som skal lages/gjøres men kommer liksom ikke i gang- tror jeg trenger et kraftig spark i baken :s

Blir velidg inspirert av å være he rinne da, så fikk jeg lyst til å ta frem symaskinen jeg også.. men foten er hos mamma:s søren. får titte he ri morgen tidlig også, så håper jeg jeg blir like ivrig da.
Vi har jo et par uker på oss nå, før vi nok blir opptatt med andre ting;)

ha en fin kveld:)

klem

h.espe sa...

Så masse flott du har laget!!! Lavendelputene var skjønne - blir herlig å ha i undetøyskuffen, og ikke minst en fryd å ha liggende fremme som pynt... :o) Såååå nydelig vugge, og så kos å tenke på alle som har ligget i den, og at snart skal en ny liten verdensborger ligge der... Uroen var også så flott - i det hele -myyye flott du har laget.

Nååå er det ikke lenge igjen du....

Ha det fint så lenge!

Klemmer fra Hildegunn

h.espe sa...

Hei igjen...
Ja, jeg malte eggene hvite først. Jeg er i utgangspunktet ikke glad i den grelle gulfargen, så den ordinære påskepynten er det lite av hjemme ho meg, men synes disse ble veldig fine da...

Finfin dag dvidere til deg!

Goklem

Ida sa...

Hei vennen!

Tusen takk for den skjønne innlegget under her - utrolig rørende og kjempefint å komme hjem til! *snufs*

Kjempenydelig innlegg her - så utrolig flotte ting du lager - virkelig høysesong på synmaskinen.. hihi, får håpe den fikser seg igjen :-) Den babykurven er helskjønn - også den nydelige uroen og himmelen du jhar laget i stand - gleder meg sååå til å se lille Gabriel nyinnflyttet :-)

Er det lenge siden pappaen din gikk bort ? Syntes det er en utrolig fin ting du gjør ved å henge opp bildet av pappaen din ved siden av kurven - jeg er sikker på at pappaen din ogsåå syntes det :-)

Så var jeg hjemme igjen ja, med lille William på utsiden! Utrolig hvor kjapt den fødselen gikk - nesten som jeg ikke tror det selv. Nå nyter vi timene og minuttene - melken har kommet og lillegutt er en storspiser :-)

Skriver mer til deg senere - er en liten en her som krever puppen igjen.. hihi!

Masse masse masse klemmer fra Ida