torsdag 12. februar 2009

Bruktfunn og litt nytt til lillegutt :-)

Var på gjennbruket på tirsdag og fant en del fint til en billig penge :-) Slikt gjør meg alltid glad :-)
Disse 4 små fat skal jeg bruke til å ha kubbelys på :-) eller til å ha under glass :-) Fikk de for 5 kr stk :-)
Denne søte sukkerkoppen ble min for 50 kr :-) Veldig søt synes jeg :-)

Fant også dette glasset :-) som jeg tenkte å ha kaker,telys eller sy saker i :-) Ble mitt for 10 kr :-) Kjøpte også flere norges glass som jeg skal lage noe av :-) venter bare i spenning til "sjarmerende gjennbruk" kommer i posten :-)


Her er litt nytt til lillegutt :-) Dette skal henge over kurven og ettervert over sprinkelsengen når han vokser ut av kurven :-) Tilda stoffet er kjempesøtt!! Skal prøve meg på en uro med små figurer sydd av dette stoffet også :-)

Har begynt på enda ett teppe til Gabriel....får ikke nok :-) Så nå har jeg i alle varianter :-) Heklet,sydd og nå snart strikket :-)

Har også prøvd meg på en sutteklut etter oppskrift fra stoff og stil :-) men brukte ikke mønster da...trengte ikke det på denne akkurat :-) Var fort gjort å lage :-) Og søt ble den også :-)
Ha en fin torsdag :-) Jeg skal kose meg på cafe med venniner i dag :-)
klemmer

20 kommentarer:

Magdalena sa...

~råflotte saker du fikk tak i...
og så søtt til lillegutt...
gleder meg til han kommer...
klemmer og fiin dag!!

Brocante sa...

Koselig med små og rimelige funn. Jeg elsker å lete gjennom gjenbruksbutikker etter små skatter....

Marias skriblerier sa...

Mye flott!!! :)

Black Feathers sa...

Hei, du var kjempe heldig med brukt funnene dine. Veldig søte de små fatene ;) Morsomt med den vesle sutte kluten, den kommer nok til nytte. Hvor stort skal teppet av strikke lappene bli?

Ha en hærlig dag ;)

Maliva`s verden sa...

Ja her har du gjort noen bra kjøp...gøy det da:O)Fortsatt go`kveld til deg fra Maliva

moa sa...

god kveld,kjære vennen:0)
..så masse fine skatter til så hyggelige priser - kupp!!
..så masse fint lille gabriel får av mammen sin....flink du!

moaklem

h.espe sa...

Så mye flott du har fått "kloa" i - gøy å shoppe når ALT er så billig!

Kan tenke meg du teller dagene nå - spennende tider :o)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Iiiipppii - i morgen er det helg igjen - slapp av, kos deg og nyyyyt dagene!!!

Goklem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Så flotte ting du har fått tak i, og til den summen. kjempemoro=)

Nydleig teppe du har begynt på da. Ja tenket faktisk litt på strikke teppe jeg også, men det ble heklet denne gangen også. begynner å nærme seg til lillegutten kommer. Det blir koseligO=)

Klemmer Kerstin

Ida sa...

Hei vennen!
Huff - har så dårlig samvittighet for at jeg har vært så fraværende. Har knapt lagt inn ett par innleg i det siste (jaja.. fikk no vasket kjøkkenet..hihi) - men vært på besøk hos dere - men ikke lagt igjen noen hilsen ! Nå er jeg her ..! :)

Så mye fint du har funnet - falt for alt sammen! Kjempefine de fatene til kubbelys - og eeeenig - krukken var herlig!!! Så utrolig fint det blir dette til Gabriel sin kurv - gleder meg såååå til å se lille nurket oppi den :) Blir spennende å se uroen :) Og du.. den suttekluten - er de ikke helt genial ;-) Og sååå enkle å sy! Blir skikkelig fine - de skulle vi masseprodusert og solgt ;-D

Farmors hus (som jeg kjøpte hyllen i!) har nettside - men jeg tror ikek de selger derfra! Jeg tror egentlig de kun har den butikken i Bergen - men varesortimentet er jo mye det samme i slike butikker! :)

Åh.. du aner ikke hvor lei jeg er av disse kynnerne nå! Har gått med ganske sterke kynnere siden lørdag - men blir liksom ikke noe effektivitet i dem. Magen blir hard som en kanonkule og de kommer ganske ofte - men ikke noe mer enn det ! Heldigvis er formen bra - og jeg er ikke sååå lei av å være gravid - jeg er bare så utrolig spent på NÅR han har tenkt å komme! Og jeg LOVER å gi beskjed før jeg drar på sykehuset - dersom tiden tillater det .. hihi :)

Hvordan er formen din da? Og hvordan går det med Alva i barnehagen ??

Gratulerer med vel overstått morsdag og treårsdag :) Hørtes ut som om dere har fått kost dere masse! Vi har 10årsdag den 20.mars :-) Da VIL jeg ha ring ;-)

Håper du har kost deg med jentene i dag! Har vært på besøk selv - og fått overlevert posen, teppet og leken jeg sydde - det falt heldigvis i smak :)

Ha en fin kveld! Klemmer fra Ida

Black Feathers sa...

He he så lurt å strikke frem til fødselen, men det nærmer seg jo. 9 mars? Eller husker jeg helt feil? Men jeg tror det blir kjempe flott ;)

Tusen takk for komplimangene, jeg blir veldig glad for dem. Det var kjempegøy å bli spurt. Hadde jo aldri sett det for meg ;)

Ønsker deg en strålendes helg. Stor klem ;)

Nita sa...

Så masse fint du har funnet! Og ordentlig flittig både på søm og strikk er du også :)
Jeg kan fort slå ihjel noen timer på bruktbutikker på jakt etter skatter...

Bordet ble kjempeflott!

PS: Nå har jeg kjøpt det settet til Tilda-fjes (takk for tipset), men har ikke kommet meg til å sy enda da. Men når jeg plutselig kommer på det, så har jeg i allefall utstyret i orden, hihi!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så masse flott du har funnet på gjenbruk :) herlig :) Skjønt det du har laga :)

Tusen takk for fine ord om diktet mitt :) Er eigentlig eit litt eldre dikt eg har skrevet, men fint å ta det opp igjen, så blant anna mamma får ein titt av diktet sitt igjen :)
Fint du kunne bruke det da :)

Ha ei herlig helg. Godklem :)

Magdalena sa...

håper du hadde det kosleig på cafè...
vil ønske deg en god helg!

hilsen magny

Tonje sa...

Så utrolig hyggelig med hilsen på bloggen min! Det satt jeg veldig stor pris på:o)

KJEMPEFIN blogg du har!! Wow.
Legger deg til siden min også, om du ikke har noe imot det.

Gabriel er et kjempefint navn, det var et navn jeg hadde på listen også! *hi hi*
Spennende men ny bebi i hus snart da... De er jo såååå skjønne!!! *heldige du*

Ha en riktig så god lørdagskveld.

Klem Tonje

Camilla- casual living sa...

hei hei. Nå måtte jo jeg inn å titte hos deg også:) kjempe koselig blogg....

"vi" blir også forløst den 9.mars hvis vi bestemmer oss for det- sliter litt med valget her skjønner du:) men håper jeg en dag våkner opp med et klart svar på hva jeg vil. og vi kan si fra oss keisersnittet helt frem til 5.mars ( har time for forberedelse/forundersøkelse 6.mars), og egentlig termin er 21.mars- så vi har jo nokså lik termin ja:)
Jeg tenker som så ang keisersnitt at for de aller aller fleste så går et planlagt keisersnitt veldig bra, og har bevist valgt å ikke lese om det som KAN gå galt ( men elser å lese sånt, så når babyen er ute så skal jeg lese meg opp ang keisersnitt). hehe


Bare å komme innom igjen vet du- bare koselig:) kommer innom her igjen jeg også...

Anka sa...

Så fine skatter du har fått til en super pris:) Jeg skal hamstre norgesglass når loppis sesongen begynner:) Flink å kreativ du er. Ha en fin Søndag.

Ragnhild S sa...

Så flotte ting du har funnet på bruktmarkedet:) De fatene var kanonlekre! -Og så heldig babyen din er som får så mye fint:) Når er han ventet?
Ha en fin uke:)

irina sa...

Jeg synd du er krativ. Men jeg kalrer ikke å bruke det om meg selv.
Men kanskje er vi like kreativ får lillebror her heter Gabriel !! vakkre navn til nydelige barn.
Klem

Ida sa...

Heisann vennen!

Jeg burde kanskje oppdatert litt inne på siden min.. hihi.. kanskje jeg slenger ut et innlegg i løpet av dagen! :-)

Her er status : FREMDELES BABY I MAGEN! Har mange kynnere - noen er så sterke at jeg begynner å lure på om det kan minne om rier - men samtidig er jeg i så god form at jeg nekter å tro at jeg er i fødsel innenfor nær fremtid.. argh! Var hos jordmor i dag - ingenting nytt egentlig - hodet var ikke festet - men det betyr i grunn ikke så mye da !

Fikk skikkelig vondt av deg - det hørtes helt grusomt ut med strekken.. huff.. må du bruke krykker nå? Åh.. kjente at jeg fikk tårer i øynene når du skrev at tårene dine kom straks du hadde satt deg inn i bilen! Snufs.. ! Håper du er bedre nå, og har fått hvilt deg litt i helgen !

Tenk.. nå er det bare 3 uker til dere får møte Gabriel for første gang! Akkurat ! Har sagt det før - men det må være utrolig rart å ha en bestemt dato... jeg går jo bare rundt her som en intetanende kanonkule - i uvisshet om han kommer i løpet av dagen eller kanskje til og med i mars.. *grøss*

Nei, jeg hadde planer om å sy en sak som skulle henge på sengen til ammeinnlegg, flaske, smokker, gulpekluter o.l.. men med disse kynnerne vet jeg ikke om jeg orker ?!? Vi får se..

Håper du har det fint!
Mange klemmer fra Ida

Black Feathers sa...

Heisann, ja mars nermer seg med raske skritt nå ;) Blir spennende å se de figurene og det som skal bli uroen, var det ikke det? ;)

Ha en nydelig vinter dag ;)