søndag 22. februar 2009

Søndagssyssler og fastelaven :-)

Malte dette skapet i sommer,men har ikke vært helt fornøyd....så jeg malte det....

Hvitt :-) Syns det ble "renere" nå. Skal pusse litt på noen steder slik at den ser gammel ut :-)

Satte på denne wallstickersen :-)

Ble anbefalt å ha i marsmellow i kakaoen,men må nok innrømme at jeg heller går for krem i :-)
Lagde kakao til bollene i dag :-)

Spiste oss gode og mette på fastelavensboller :-)


Her er min utgave av Tilda's såpekake :-)

Ble ikke like delikat som tilda sin inni synes jeg....rosa og hvit blandet seg ikke inn slik som i boka
,men lukter godt gjør de :-) og blir nok fine når jeg pakker de inn :-)

Dekorert noen nye fyrstikkesker :-)

Og har sydd noen nye lysposer :-) med ett nytt stoff ifra stoff og stil :-)
Ønsker dere alle en fin ny uke :-)
Her har jeg begynt å telle ned dager til Gabriel kommer :-) i morgen er det 14 dager til :-) Åhhh gleder meg sååå masse :-)
klemmer ifra meg18 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så flott hjørne skapet ditt ble, men syns faktisk det var fint fra før også jeg. O=)

Så effektiv du er, produserer de flotteste ting.
Ønsker deg en fin mamndag O=)
Klem Kerstin

Hjerterom sa...

Skapet ditt ble kjempefint!
Boller og kakao,MMmMMm ;)

Så flink du har vært :)
Nydelig såpekake!!!
Fyrstikk eskene og posene likeså,nydelig :)

Ha en fortsatt fin kveld

Klems

Anonym sa...

Så mange fine ting du lager:)lysposene er nydelige.
Skapet ble ordentlig flott.
Anita

Anna Lisa sa...

Hjørneskapet vart flott!! Virkelig nydelig!!
Du er flink å produsere syns eg. Artig den såpekaka...nesten lyst til å spise den :) Og dei bollane så GODE ut!!!
Ha en fin kveld
Klem

linn kr/sykepleier sa...

Synes det skapet ditt var lekkert før du malte det og jeg. Men må vel innrømme at jeg synes det ble enda bedre som hel-hvitt. Ble skikkelig stilig med den teksten. :D

h.espe sa...

Må si jeg blir imponert over hva du får til om dagen...
Skapet ble ENDA finere :o), og de flotte lysposene - likte utrolig godt stoffet du har brukt!!!! Forstår at du omtrent tar med deg hobbysyslene til sykehuset, for nååå er det jo ikke lenge igjen....

Ha en fin uke!!

Klem fra Hildegunn

Black Feathers sa...

Jeg syntes skapet var fint både før og etter ;) Kjempe morsomt med den såpekaken. Er det bare 14 dager igjen nå... Jøss tiden går ;) Da er det ikke lenge før vi kan ønske den lille engelen din velkommen ;)

Ha en flott dag ;)

moa sa...

hallo vennen -
...dagene går, og snart kommer lille Gabriel..
Skapet ble nydelig, selv om jeg faktisk synes det var fint fra før også:0)
krem = bedre enn marsmellows - helt enig med deg!!
kos deg videre!
moaklem

Marias skriblerier sa...

Skapet var fint både før og etter! :D Og bollene: De så nyyyydelige ut! Får "vann i munnen" her jeg sitter...

Anita sa...

Du inspirerer meg masse derfor skal du få en award av meg:)
Ta en titt innom bloggen min så ligger den der.
Ha en flott, fott dag:)
Anita.

M sa...

Hei, så på casa gabriella at du lurte på hvordan man får til bloggliste med oppdateringer. Gå på "tilpass" og "legg til "gadget" så kommer bloggliste opp som et alternativ. Der kan du legge til blogger fra lista over de du følger, eller fra url. Kjempelurt. ;)

Ida sa...

Hei vennen!

Blir noen dager mellom hver gang jeg er inne på nettet for tiden! Syntes døgnet har fått så få timer.. hihi.. !

Syntes du får gjort så utrolig masse om dagene - er formen bra ? Er kanonimponert over tildakaken din - du må være jo være superfornøyd - for jeg syntes den var knallfin - om man ikke får den akkurat lik som bildet så spiller det ingen rolle - det er jo nettopp slik det skal være - da blir den mer personlig ;-) Og skapet ditt.. du er så heldig - jeg har kjempelyst på ett hjørneskap - men så var det dette med plassen å ha det da ;-D

Her er dagene mye bedre enn forrige gang jeg skrev! Barseltårene kom og gikk - det er utrolig rart hvor deppa og trist man kan føle seg uten noen spesiell grunn (for man skal jo egentlig bare være overlykkelig!) - for neste dag å føle seg så mye bedre! Søskensjalusi er VANLIG - og jeg har lest side opp og side ned om emnet! Du har gjerne litt erfaring fra før ettersom du har to små - men selvfølgelig kan det jo bli annerledes nå! Jeg tror det viktigste er å ikke ignorere følelsene til ungene - la dem få lov til å være lei seg, sint og glad om hverandre - men samtidig bevare de faste trygge rammene - slik at ikke ungene føler seg usikker! Du kommer nok sikkert tl å ha litt dårlig samvittighet i starten - men husk at det er derfor vi har pappaene der også - for nyfødte tar mye tid og da er det godt for pappaen å ta seg av de eldre for en liten periode. Det er jo uansett ikke snakk om mange dagene/ukene før rutinene er litt bedre og du straks får bedre tid til deg selv og andre - utenom babyen! :) Forstår godt at det føles kjempevondt når Tiril spør om dere ikke kommer til å ha nok tid - men det betyr jo samtidig at hun forstår at hun må dele tiden med en baby - og kanskje er det lettere for henne å godta også. Jeg tror at det kan bli kjempeviktig for henne at spesielt hun blir inkludert i stell av Gabriel osv. Hun må være hjelperen til mamma :-) Passe på at babyen har det bra :-)

Christoffer har egentlig tatt det fint nå! Det var de første tre dagene som var verst - nå koser han seg i barnehagen om dagen - og på ettermiddagen koser vi oss sammen! Han begynte å styre litt på nettene - men vi har begynt med belønnig for å sove hele natten i sin egen seng - forløpig lover det godt - så får vi se når presangen kommer etter 5 netter ;-)

William har eeeeendelig begynt å ta smokk - jeg måtte jo bare følge rådet som alle gav - nemlig NUK! Genialt! Det er de eneste smokkene han viser antydning til å godta - himmel! Har heldigvis sluppet å bli sår denne gangen - enda så mye han har hengt i puppen.. hihi :-)

Hadde en skikkelig koselig dag - med mys i butikker og ja, lunsj og litt shopping på ikea. Siden jeg har jobbet der - så blir det maaaaange stopp og vise frem babyen :-) Så det ble faktisk kun praktiske ting denne gangen! Er litt lei av sortimentet der også - syntes de skulle satse mer på fransk landstil og shabby chic jeg ;-D Det hadde nok gjort susen !
Var innom Farmors Hus i går - DE HADDE FÅTT MYYYYYE FINT! Må innom igjen! Husker du at jeg sa jeg hadde blitt igjenkjent på stoff og stil ? Hun damen bak kassen på Farmors Hus så lenge på meg når jeg kom inn i butikken i går - så sier hun : Du hadde ikke baby utenfor magen sist gang du var her.. ? Hihi.. nok en gang .. gjenkjent! Men så er det jo de to beste "godtebutikkene" mine da - sammen med Panduro (blir gjenkjent der og - men det er fordi jeg kjenner henne... haha!) ! Litt morsomt - og kanskje ett hint om at jeg har tilbragt mange steg i butikker med stor mage ;-D

Og du.... jeg burde jo ha startet med dette: GRATULERER SÅ MYE MED BURSDAGEN I GÅR! Snufssnufs - jeg ville gratulerer deg i går! Håper uansett du hadde en superkjempefin dag! Og ble feiret på aller beste måte! Fikk du noe fint også, kanskje ?

Tenk... nå er et kun 11 dager igjen til dere får møte Gabriel for første gang! Er det ikke magisk ? Forstår godt at det er mange følelser og tanker forbundet med Gabriel sin ankomst (liker ikke nedkomst-ordet...:-)) - men jeg er sikker på at både dere og helsepersonellet kommer til å få en fin start! Det er jo nettopp derfor dere har blitt så godt i varetatt - for å gi dere den gode starten! Jeg håper den ikke blir turbulent - og som du sier: At Gabriel er så bra at han slipper noe umiddelbar operasjon (er det snakk om det forresten??) -og at dere får være sammen rett etter fødselen! Får nesten lyst å slippe alt jeg har her, og komme opp å holde deg i hånden:-) Får satse på at mannen gjør sin del av den jobben.. hihi :-)

Men du kan tro jeg kommer til å være nervevrak disse dagene - og du måååååå fortelle når du finner tid og energi! Jeg gleder meg så masse!

Håper formen er fin vennen! Og håper du får en kjempekjempeherlig dag!

Masse klemmer fra Ida, som skal ta sol i dag.. hihi.. er lenge siden jeg har vært såååå bleik :-)

Ida sa...

åh, hjelp... det ble langt :-D

Anka sa...

Så spennende at den store dagen begynner å nærme seg:) Skapet ble kjempe fint som hvitt. Syns det var fint før å men hvitt er alltids safest. God kveld.

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei:)

Skapet ble kjempe fint. OG det var kaken også! Nesten så jeg fikk lyst til å sake på den. Tihi:)

Klem Hege

Anita sa...

Heia Takk for komenearen på min blogg.

For å få disse bildene og oppdateringene må du bare hake av når du legger de inn på listen din.

På tilpass-bloggliste og legg inn nettadresse, så kommer d en liste av muligheter som du bare haker av. (jeg har vell nesten haket av på alle...hihi)

Spørs om jeg forklarer forståelig:)

Ha en fortsatt fin helg.
Anita.

Magdalena sa...

håper alt står bra til, tenker masse på deg....
så mange fine innslag i innlegget... såpekaka ser jo fristende ut... ;O)))
nå er det en uke igjen...lykke til!!
gode klemmer ,- magny

elisabethshjerterom.blogspot.com sa...

Hei!

kakemonster som jeg er, den der så veeldig go ut!!:) måtte bare legge meg til som følger her, så mye fint. likte veldig godt hva du hadde gjort med norgesglassene med nålpute i lokket også den søte kaninen! har du funnet oppskrifta i en spesiell bok?

elisabeth