tirsdag 20. januar 2009

Januarsalg og stelleplass :-)

Hei alle sammen :-) Har vært på salg. Kjøpte disse lysmansjettene på nille...2 for 10 kr :-)
Synes de var ganske fine :-)


Og på kid var det halv pris på alle gardiner,duker,tepper.. Så dette teppe ble med meg hjem :-) for 75 kr :-)


Og denne duken ble med hjem..skulle stryket den før jeg tok bilde men....det ser jeg nå :-)
jaja.. Mor tipset meg om at hvis jeg bruker jif på slike gamle fat som jeg har kjøpt på bruktmarked så blir de skinnende nye igjen :-) Og det stemte :-)

Kjøpte panellengder...helt enkle offhvite på europris til 20 kr for 2 pack :-) Så ble 60 kr for hele stuen :-) Ikke verst! liker best med mønster,men disse er greie også :-)


Kjøpte meg også en LØVE krukke til :-) (den høyeste) Så nå er de fyllt med spagetti og ris :-)

Stelleplass for lillegutt :-) Hater dette badet,men skal heldigvis pusses opp til sommern :-) GLEDER MEG!!!!!!!! Men får gjøre det beste ut av elendigheten :-) Kjøpt ny stellekommode,utsolgt for den puten jeg skulle ha...men får klare oss med denne som fulgte med til de får inn den jeg skal ha :-)

Fjernet døren på den ene siden av speilskapet å satt inn bleieposen og de andre til å ha kremer og div i :-) En tilda bamse har fått plass også :-)

En engel henger i enden av kommoden. Skal passe på Gabriel..som jo er oppkallt etter en engel :-) Gikk forresten bra i trondheim :-) Legene sier det samme som sist...at prognosene er bra g at det ikke er noen forandring.. Blir keisersnitt om 6-7 uker :-) Håper tiden fortsatt går fort for nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt sliten..er oppe 3-4 ganger om natten pga mye vondter..i rygg og bekken...også er det doturene. Gleder meg til den nye sengen kommer på mandag :-) Hjelper forhåpentligvis på rygg og bekken med en hardere seng :-) Har kjøpt nye skap til soverommet også :-) Bilder kommer :-)

Har byttet ut plastikkknottene på stellekommoden med porselenknotter fra ikea :-) Og fyllt opp skuffene med div klær til babyen :-) Jeg går under navnet redebyggern...Samboern som kaller meg det :-) Har vasket alt av klær og utstyr :-) Mangler bare å få på plass kurven som Gabriel skal sove i :-)Ha en fin uke alle sammen :-)


22 kommentarer:

h.espe sa...

Så masse flott du har fått deg på salg! Tror jeg må ha meg en ny tur innom Kid - 20 kr for to panellengder..!?!! Masse flott stoff der, som kan brukes til kreativ utfoldelse, om de ikke blir brukt som gardiner....

Ha en flott dag!

klem:o)

moa sa...

hei min venn -

..så koselige bilder fra deg, så varme og lune farger..nydelig!
du har jo fått kjøpt deg mye nytt og fint - vi liker salg...
Blir navnet Gabriel?det er jo så vakkert navn..
ha en fin dag - her snør vi bort:0)
Moaklem

moa sa...

hihi...det var 2 sjeler og en tanke....

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :) første gang eg er innom bloggen din :) masse fine bilder, du har ein nydeleg heim ser det ut som :)
blir spennande med ein liten baby i huset :)
klem :)

Anonym sa...

kjempe koselig stellekrok du har fått deg! Jeg ser du skal ha planlagt ks. Det skal jeg også ha, men min dato nærmer seg veldig. Vil ikke publisere datoen men det er om ca 1 uke:) Gruer og gleder meg! Håper operasjonen går bra. Jeg har tatt ks før (for 4 år siden) men det var akutt...så dette blir anderledes. Ønsker deg masse lykke til! klem fra Lillan

tinemor sa...

Så mye billig og flott du har fått i!!!
Skjønner du begynner å bli utolmodig.
Den siste mnd, eller to siste, er fryktelig laaaaaaange.
Føler med deg.
Klem

Hjerterom sa...

Så mye flott du har funnet på salg da :)
Fin stelleplass for lillegutt du har laget,koselig :)

Ha en fin uke

Siw

Magdalena sa...

så mange fine saker på salg, digger det...!
så skjønnt du lager det til,- og fin ny knott...
det er en spesiell tid du er i nå,- spennende...
tenker på deg~~~~

Carpe Diem sa...

Så masse fine ting du har fått kjøpt deg.
Tykte stelleplassen til lillegutt såg riktig så koseleg ut eg.

Det ligg ein award til deg inne hos meg:)

Ha ei fin veke.

Anonym sa...

heisann igjen:)

ja dette blir spennende..har litt nerver om dagen:) er nervøs ang operasjonen og håper alt går bra med både meg og bebis:) Jeg skal ta planlagt ks på ringerike sykehus i Hønefoss.
Ikke mange dagene igjen..så her er det full forberedelse:)
Ja navnevalget har vært bestemt lenge alt:)) har vært på 3 UL'er og alle 3 viser klart og tydelig jente:) så vi har ikke tenkt så mye på guttenavnet. Synes Linnea var enkelt og greit og veldig søtt:)) Passer fint til storebror som heter Alexander:)
Stor klem fra Lillan

ENGEL sa...

ojoj!det var mye flott!det går an å sy trekk til stellematter,du vet det?jeg sydde 3 stk for å ha å bytte med når jeg måtte vaske dem!da får du i samme stil som resten om du finner et fint stoff;)

Inger sa...

Så fint navn gutten deres skal få!

Marias skriblerier sa...

Så mye fint du har fått deg! Og du, fancy bakgrunn! Men nå burde banneren nesten vært i roooosa... du får si ifra hvis jeg skal endre litt på fargene ;) Hadde du egentlig mest lyst på en nostalgisk banner? Isåfall, gi meg et lite pip, så skal jeg svinge med tryllestaven min.

Ida sa...

Heihei :)
Såååå mye fint du har fått deg på salg - elsker salg - spesielt når de ikke bare hiver inn gammelt shit fra lageret ;-) Og stelleplassen ble jo kjempesøt - herlig med posene inne i hyllen! Gir en spesiell følelse å vite at vi snart har våre små engler her sammen med oss :) Litt merkelig - men veeeeldig godt også :)

Formen er sånn midt på treet! ALT er såååå tungt nå! Også har jeg MASSE kynnere - men det er jo gode tegn da! Hodet er ikke festet enda - men det gjorde det ikek før vannet gikk med Christoffer. Ellers har jeg litt halsbrann og litt vondt i bekkenet når jeg våkner om morgenen (prosjekt å komme seg ut av sengen!!) - men kan ikke klage altså! Har fire uker igjen IDAG - og jeg skal holde ut.. hihi.. men måtte han bare komme før... fniiis!
Hikker Gabriel mye ? William hikker MASSE! Blir helt tullerusk av det! Haha!

Åh.. så godt å høre at det gikk fint i T.heim! Jeg krysser alt jeg har av fingrer, tær osv for at han har de aller beste prognosene med seg ut i dagslyset! Utrolig spennende å vite datoen for nedkomst (merkelig ord!)... kanskje vi ikke føder med så stort mellomrom.. hihi.. men du får værsegod krysse fingrene for at jeg får en del dager før deg iallefall ;-)

Jeg hååååååper tilda boken kommer snart! Har bestilt den fra panduro og der står det at den er sendt! VIL HA!

Håper alt er bra med deg.. fortstat tungpusten?

Klemmer

LYKKEBO sa...

Elsker salg!! Skal si du har gjort mange kupp!! Nå er det ekstra gøy..for nå begynner det å bli halv pris-av halv pris! Me like!!

Klem

Ragnhild S sa...

tusen takk for hyggelig hilsen på siden min:) liker bloggen din ogdå, så her kommer jeg gjerne igjen:) -linker deg:)¨ha en fin onsdag:)

Black Feathers sa...

Moro med salg ;) Flotte ting du hadde fått deg. Moro med nye gardiner og så billige som de var ;)
Så fint du hadde laget i stand stelleplassen til veslegutten. Så god at legene er positive ;) Gabriel er et staselig navn, min mor sin far het det ;)

Ha en strålendes dag ;)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei igjen :) stilken på amaryllisen lot eg stå litt ekstra lenge slik at eg berre drog den opp etter ei lita stund...når den begynner sjå veldig stygg ut...ellers er det nok bere klippe den av tru eg... :)
vart rød amaryllis i år, jula har liksom alltid vore rød for meg...men trur det vert kvit til neste år :)

no skal vi på visning,... :o)

ha ein fin kveld :)

Klem Marny :)

Kaos eller ro? sa...

Hei! Første gangen eg er innom bloggen din. For ei vakker stue du har. Du har eit "godt auge". Mykje vakkert,Du er virkeleg kreativ. Forstår eg må på KID å handle. Ha ein triveleg kveld

Black Feathers sa...

Jeg kommer nok til å vise frem før og etterbilder når tiden kommer, men det blir jo ikke før det blir sommer.
Du skulle ikke ha noen gode kjøkkentips på lager vel??

Ha en super dag ;)

Anonym sa...

Det ligger en award til deg inne hos meg:)) ha en flott dag!
klem fra Lillan

Mitt nye liv sa...

Hvor har du fått kjøpt LØVE glassene? Skulle gjerne hatt flere...