torsdag 8. januar 2009

Voksipose,skitur og hunder :-)

Kjøpte voksipose for 8 år siden...ikke helt min stil lenger....så en fornyelse måtte til :-) Ble inspirert etter at jeg så innlegget til Ida :-) Hun har jo laget en helt selv. Jeg har bare sydd nytt trekk :-) Men sparte masse penger :-) Nytt trekk koster nemlig 1000kr...og jeg handlet stoff for rundt 300kr :-) Også får man jo en pose som ingen andre har :-)


Og slik ble resultatet :-) Mørkebrunt kraftig litt vannavstøtende bomull utenpå :-)

Og offhvite,blå og brun stripete vanlig bomull inni :-)


Her er ett bilde av mitt syn for tiden :-) Ser ikke beina mine lenger...og magemålet rundt magen er på 125 cm.....Så er blitt stooooor :-) Lillegutt vokser og trives :-) Han veier 1680 g allerede i følge tirsdagens ul :-) Skal på ny trondheimstur førstkommende tirsdag for ny undersøkelse på onsdag. Spent på å høre hva spesialistene sier denne gang...Krysser fingrene for positive tilbakemeldinger :-)


Søskenkjærlighet mellom våre to firbente :-)


Nydelig ute nå :-) I denne kulda....

Tiril etter ett lite fall på ski :-) Men ingen skade skjedd som dere ser på smilet :-)


Prøver å få Alva til å gå på ski også men holder seg til staver bare....litt skeptisk til skiene..men det kommer vel etterhvert :-) Gleder meg til å gå på ski igjen jeg også :-) tør ikke nå med denne magen. Ha en fin helg allle sammen :-)
klem ifra Alven

16 kommentarer:

Lars og Maria sa...

Har sendt mail til deg på hotmail-adressen din! :)

Marias skriblerier sa...

Var logget på med feil bruker, men det var altså Marias skriblerier som skrev kommentaren over, men det skjønte du sikkert! ;)

Ida sa...

God morgen kjære :)

Så utrolig fint trekket ble! Det stripete stoffet var superfint! Hadde faktisk en voksipose som jeg gav vekk til en venninne pga trekket var rosa - nå angrer jeg litt..hihi, kunne jo bare sydd meg ett nytt... jaja! Hun fikk nytte av den iallefall :)

Nydelige bilder av barna - de er så søte - også har de så fine navn. Litt sånn eventyrlige :-) Har du fått trumfet igjennom navnet til lillegutt da ? ;-D
Hadde tenkt at Christoffer skulle få teste ut ski denne vinteren - men tror det blir til påsken. Er ikke mye skiføre utenfor her - og på fjellet var det altfor kaldt i julen. Han er iallefall klar, sier han :)

Formen i dag er trøtt..hihi! Sto opp litt for tidlig! Så nå ligger jeg langstrak på sofaen - og her blir jeg nok værende en stund. Det presser så voldsomt nedover om dagen - så jeg kjenner det i bekkenet! Gjør vondt å kle på seg og verst av alt få av seg trange sko... men, jeg skal egentlig ikke klage - jeg er jo snaaaart ferdig! Og bonusen er stor :-)

Pappa har bursdag 13. og nå som du har 25. så har jeg jo noen dager å strekke meg mot.. hihi. Selvom jeg fremdeles er veldig klar for januarbaby ;-D

Boken kommer 15.januar - har jeg hørt rykter om. Så det er jo bare like rundt hjørnet :) Har bursdag på lørdag - og idag kom presangen fra mormor i posten - så jeg har iallefall pengene klare til den femtende. Sånn sett kan babyen vente - jeg trenger vel litt tid på å sy litt fra boken..hihi :)
Er du ikke enig i at Tone F burde produsert en bok med Tilda babycollection? Det hadde vært noe :-)

Ha en superflott dag! Masse gode klemmer fra Ida

ps. KJEMPEFIN mageutsikt! Spiss guttemage - jeg syntes min har lagt seg litt til sidene. Mulig fordi lillemann liker å legge seg litt sidelengs.. hehe! Tror ikke jeg skal ta frem målebåndet... bedre å ikke vite...hihihi :)

Anonym sa...

hei på deg!
tusen takk for koselig kommentar på bloggen min og at du fant meg:)) Kjempe fin blogg du har også!!
Ja jeg venter barn igjen:) har en gutt fra før på snart 4 år og venter ei jente (ifølge 2 ul'er)egentlig 5 febr (som er termin) men skal få vite i dag om jeg får innvilget ks...så da får jeg tulla om et par uker:) så vi får se hva som skjer...idag:)håper jeg får ks innvilget.
Legger deg til i blogglista mi senere idag jeg, hvis det er ok?
Hilsning fra Lillan

Camilla sa...

Hei!! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Jammen er du imponerende kreativ! Selv klarer jeg så vidt å tre en trå i nål...-men tross for det føler jeg meg veldig "hjemme" på siden din. Du lager MYE lekkert!

Du, jeg er 26 uker på vei og venter ei lita jente. Emil døde i uke 39 pga morkakesvikt. Nå får jeg medisiner for å forhindre gjentagelse.

En venninne av meg fødte en jente med en liten ryggmargsbrokk i august. Hun fikk operasjon noen få uker etter fødsel og alt ser ut til å gå veldig bra. Det skal gå helt fint med gutten din! De er jo så flinke på disse tingene, men klart det er skumle greier...

Du må nyte dagene fremover og bare "ruge";)

Black Feathers sa...

Hei, voksiposen ble kjempefin med det nye trekket.

He he morsom "utsikt" over magen, guttebayen ser ut til å stortrives der ja ;)

Ha en fin dag ;)

Therese sa...

Jeg har ikke fått med meg at jentene dine heter Tiril og Alva, men jeg måtte dra på smilebåndet når jeg så det for jeg i fremtiden "bestilt" meg to jenter som skal hete det samme. Uansett hva far i huset sier, så blir det Tiril og Alva *ler*

For en flott voksipose du har sydd. Jeg er så imponert over dere jentene med evner til å sy :)

Anne Mette Lie sa...

Posen ble kjempefin! *imponert*

Mitt hvite hus sa...

Hei Kjempefine poser du har sydd deg. Du er så flink.

Håper formen din er bra , lykke til med UL igjenO=)

Klemmer=)

LYKKEBO sa...

Så nflink du er! Voksiposen ble kjempe fin!! Så gøy og stå på ski! Har ikke blitt noe ski gåing her i år..regner jo vekk nesten like fort som den kommer:(.. Tvi-tvi på ultralyden..:)

Klem-----------*

LYKKEBO sa...

Og takk for tipset ang Tilda-boken!! Den skal jeg ha!!! Gleder meg!!!

Anonym sa...

heisann
skal gi deg tilbakemelding på tummye sleep bamsen jeg:)) eneste bamsen i verden (faktisk!) med ekte fosterlyder og hjertelyder.
man bør bruke den fra den er født av. Og den kluten som følger med bamsen (en spesiell silkeklut/teppe) den skal man ha litt på magen sin før man legger den til bamsen som igjen legges til baby...for den kluten avgir da mammas lukter. spesiell bamse:)
Men sykehuset er iallfall ganske henrykt over denne saken:)) så da får jeg teste!
Jeg har tatt ks før ja.. hadde alvorlig svangerskapsforgiftning som blei oppdaget i uke 37+4 forrige svangerskap og dagen etter var babyen ute med hastesnitt. det skjedde i hui og hast..var litt skremmende men det gikk veldig bra. grunnen til at det var kritisk var fordi jeg hadde morkakesvikt og den alvorligste typen forgiftning med kramper i magen.
Håper jeg får innvilget dette planlagte ks på fredag..gruer meg veldig. men jordmora satset på at det gikk iorden. Hun hadde iallefall samtykket om at det skulle skje, da det er hun som har hatt meg til samtaler gjennom disse snart 9 mnd'ene:)så hun har vel litt hun skulle ha sagt. Også trodde jordmora at babyen lå i seteleie...og da er det også en medisinsk årsak til ks...noe legen liker bedre enn at det er pga noe psykisk. Så jeg får krysse alle fingre.
Kjempeklem fra Lillan
PS: god helg!

Anka sa...

Så atrig å lage eget trekk. Så på tv2 hjelper deg i går og der testet de voksiposer. Så dyrt det er!!! Artig bilde av ditt syn på kroppen om dagen. Spesiell tid, all til lykke med det:) God helg.

irina sa...

heisann så flink du er !!
Har aldri klart å sy om en voksipose jeg...det skal være sikkert....er eb kløne med symaskina.
Ellers håper jeg at du og magen har det bra !!

Klem

Christine Louise sa...

Så utrolig flink du er. Trekket ble kjempe fint :)
Nydelige hunder og nydelige barn du har. Klem fra meg :)

Anna Lisa sa...

Voksiposen blei lekker!!
Kor mange veker er det igjen nå?
Klem