onsdag 7. april 2010

Ett av mandagens kjøp på auksjon :-) og 70 talls elefant :-)

Kjøpte dette fatet på auksjon på mandag :-) Synes det var så søtt og tenkte at det ble fint med litt "stasj" på :-) Gjorde ett par kjøp til,men de viser jeg senere :-)
Er av engelsk stengods :-) Og ligner litt på Egersund servise som jeg har :-)

Er den ikke søt :-) med ett litt annet stoff så blir den nok kjempefin :-) enda ett syprosjekt jeg gleder meg til å få tid til :-)

Ha en fortsatt fin uke alle sammen :-)

6 kommentarer:

h.espe sa...

Hei på deg, og vel overstått påske!

Kjempeflott fat du har fått deg der, og masse fin stæsj har funnet veien oppå ;o)

Håper du har hatt en flott påske! Til tross for dårlig vær, har jeg kosa meg masse. For meg er det rekreasjon å komme "hjem", og nyte roen på hytta - finnes ikke noe bedre :o)

Ha en fin kveld, og kos deg frem mot helg!

Klem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Så fint fat du fant deg da... moro å finne slike ting en liker eller har sett etter en stund..

håper du har kosa deg i påsken O=)

Klem Kerstin

Lev Livet Lett Lokki sa...

Gratulerer med nye auksjonfunn!
Også så fint deg gjorde seg på det fatet, nydelig så nydelig!
Elefanten er utrolig sjarmerende, vekker gamle minner :))
Ønsker deg en stråelnde dag!
Klem Lokki

Anka sa...

Fatet var veldig fint. Hvertfall når du har dandert det til!
Artig elefant, sikkelig retro ja:)

God helg hilsen fra meg:)

Ida sa...

Hei vennen!

Hvordan går det? Og hvordan går det med 'lille' Gabriel.. som vi snart ikke kan kalle våre små lengre.. !!?

Så utrolig fint det fatet var.. og jaaaa... nye prosjekter er gøy! Jeg kan si meg shitlei av hjerter og lappetepper.. derimot er det gøy å prøve ut nye ting. Jeg har veldig lyst å starte en liten epla-produksjon.. så jeg holder på med litt hekleting og syting.. så jeg har en liten butikk før jeg starter :) Men du.. hvordan gjør du det med prising..? Jeg syntes det er såå vanskelig å prise, spesielt heklearbeid. Det er jo tidkrevende, selvom man nødvendigvis ikke bruker så mye garn (kostnadene er jo egentlig lave på småting).. Noen råd?

Ellers går no dagene. Jeg skulle ønske døget hadde fire timer mer.. minst! Jeg har ett stort MÅL for ukene fremover, og det er å komme meg i seng til senest klokken 23. Jeg sitter gjerne oppe til halvto.. og hekler... begynner åp ett fristende prosjekt ALTFOR sent.. også klarer jeg ikke legge det fra meg.. kjent fenomen? Så er jo William og Christoffer våken rundt 06.30-07.00.. så da er det opp og hopp! William er utrolig enkel å ha med å gjøre. Han smiler hele dagen, legger seg fint, storspiser, bæsjer og leker.. veldig veldig lite grining.. om natten våkner han gjerne ett par ganger for å få smokken eller av drømming.. men sovner med en gang koseteppet og smokken er på plass :) Christoffer derimot.. *sukk*.. TRASSALDER.. sent, men godt! PHUUUUU.. det er jammen en utfordring. Ikke vil han spise, alt er kjedelig, alt skal gjøre i SLOW MOTION og alt skal helst gjøres motsatt av det jeg sa. Alt skal være en lek, og leggetid.. haha.. jeg er glad om han har sovnet klokken 21.30, og da har han kanskj vært ute i stuen opptil 10-15 ganger for aaaalt mellom himmel og jord.. Noen råd der også?? Jeg biter tennene sammen, men føler det er kjefting og 'konsekvenstrusler' hele dagen lang. Blir litt oppgitt av hele greien, og tenker at.. imorgen blir en bedre dag.. men straks vi er innenfor husets fire vegger, så er det helt kaos. Han elsker å kveppe William, og gjerne gjøre slik at han ramler.. tror ikke det er vondt ment, det er hans lek, og han holder på å le seg ihjel.. det samme gjør jo egentlig William også.. men bare en stund..!

Huffamej. lang utgreining her.. hihi.. sitter på jobb, og blir nok litt sentimental i de sene nattetimer :)

Håper alt er bra med dere da.. gleder meg til å se elefanten :)

GOD HELG!

Stor klem fra ida

Min stil sa...

Hei hei. Så flott fat du har fått deg. Håper du har hatt en fin påske. Ønsker deg en trivelig helg.
:) Susanne