mandag 26. april 2010

Veske til nintendo ds :-)

Hei alle sammen :-) Da er det ny uke :-) Og her skinner solen i dag også :-) Nyter virkelig dagene nå! Endelig fått hentet hagemøblene våre fra der vi bodde før :-) Så i dag tror jeg at jeg skal male det hvite trebordet grønt :-) Har hvit benk og hvit kurvstol (ønsker meg en kurvstol til..så om noen har en å selge meg?? Gi beskjed!! ) Tror det kan bli fint med litt farger ute også :-)


Over her ser dere en av gavene som mitt tantebarn Linnea fikk i bursdag i går :-) Samme design som mobilvesken,men hakke større :-) Og denne kan henge rundt halsen eller over skulderen :-) Min eldste datter kom med en viktig observasjon som jeg ikke hadde tenkt på..."mamma...hvor skal man ha spillene?... du må sy lommer til de! Takk for tipset Tiril vennen :-) neste veske skal få lommer til spill :-) På baksiden kanskje :-) Når den er ferdig kommer den for salg på Eplabutikken min :-)

På lokket står det Linnea's DS :-)

Og måtte bare vise dere Tilda sitt nye innpakningspapir :-)Det er så fint synes jeg :-) Kunne faktisk tenkt meg å hatt en liten vegg med denne på toalettet....noen som har erfaring med å bruke papir med tapetlim på vegg? har også tenkt på at veggen skulle bli tapentsert av gamle aviser...men de gamle avisene jeg har er GAMLE...og synd å bruke de opp på en vegg...tenk om man flytter engang...da kan man liksom ikke ta med seg veggen akkurat :-) Ei vennine av meg kom med en god ide når hun var her sist :-) Lim litt avissider på en plate å ha en ramme utenpå :-) så blir det ett bilde og jeg kan ta det med meg om vi ikke skulle bo i dette huset mer :-) Smart! ikke sant :-) Og resultatet får dere forhåpentligvis snart :-)

Ønsker dere alle en flott ny uke :-)


Klemmer ifra Alven :-)

11 kommentarer:

Alven sa...

test

Nooria sa...

Kjempefin veske! Jeg blir veldig inspirert av å se sånne vakre unike ting!

Guttemamma sa...

Å,du flinke alven!! Kjempefin dsveske!!

h.espe sa...

DU er virkelig kreativiteten selv - så fin nintendo veske du har laget!!

Ønsker deg en strålende flott uke - kooos deg msse!

Klem fra Hildegunn

Unknown sa...

Så nydelig veske!:)
Så smart å ha en egen til DS`n, du er utrolig kreativ :)
Her skinner solen i dag, nyter dagen :)
Ønsker deg en flott dag! :)
Klem Anki

Sjarm og Glede sa...

Den vesken var kjempefin.
Så lurt det var ;-)
Det blir jo så utrolig mye rot av alle disse sakene ungene har ;-D
Jeg brukte en time på å rydde opp i alle ledninger til spill, tv og alt mulig annet av elektrisk i helgen. Men godt å få ryddet opp så man kan komme til med støvsugeren innimellom ;-D
Ha en fin dag. Hilsen Hilde

ELIN sa...

Så lurt at hun ko på at du kunne sy lomme til spillene også :) Kjempeflott det du lager, og god idé med bildet også. Ha en fortsatt fin uke. Klemmer fra Elin

Lev Livet Lett Lokki sa...

Heldige Linnea som fikk den flotte gaven!!
Og for en klok datter du har!! Smart smart med lomme til spill!
Jeg er så enig , papiret fra Tilda er nydelig, men jeg har dessverre ingen erfaring med å bruke det som tapet. Lykke til om du tester det ut!
Ønsker deg en strålende uke!
Klem Lokki

Marias skriblerier sa...

Kjempefin veske! Ang. tørking av sitron/limeskiver. Jeg bare skar en lime i skiver, la den på en tallerken og lot den lufttørke i en uke. Bør sies at limen lå litt på overtid i kjøleskapet først, så skallet hadde blitt veldig hardt også...

Ha en fin uke!

Tonerose sa...

Så fantastisk herlig blogg du har!! Her måtte jeg legge meg til som følger med en gang! :o)

De søte små salt/pepperbøssene på fat som du har fått tak i (litt av et kupp!!) har jeg nesten maken til, og hele sommeren igjennom bruker jeg de som små blomstervaser til blomster jeg tar inn fra hagen. Kjempesøte!! (mine står på et avlangt fat, men de var veldig like)

Utrolig masse flott du lager!

Gleder meg til å titte innom deg igjen! Ønsker deg en vidunderlig uke!

Parohia Plopii Slăviteşti sa...

If you have toys and children clothes you don”t need pleas contact me or send them
to me Ionescu Otilia Romania Plopii slavitesti 147255 Teleorman thank you