torsdag 29. april 2010

Verandaen klar for sol og sene kvelder :-)

I dag har jeg fått hjelp av min snille mor til å vaske verandaen :-) har satt på plass møbler og dekorert litt :-) Bordet dere ser skal snart på fargen NOSTALGI :-) en herlig grønnfarge som jeg har inni kjøkkenskap og på kjøkkenbordet mitt :-)

Min fine kurvstol savner en kompis...leter fortsatt etter en...saunfart finn og alt annet...men ikke noe hell enda.. Håper kompisen dukker opp iløpet av våren :-)
Kannen med engel som jeg kjøpte tidligere i år har fått plass ute :-) Ved siden av står en vakker rose i plast... enda :-) litt kaldt her ..så venter med ekte potterosene til gradene stiger ute :-) Men den er ikke så aller verst til å være i plast synes jeg :-)
Kjøpte denne fine knaggen på en koselig butikk på gjøvik i dag :-) Butikken heter Bruktboka :-) De har ett stort og flott utvalg av interiør :-)

Og ett par norgesglass har fått plass ute :-) Gleder meg til å tilbringe sene kvelder her ute på "porch'en" med tente lys,vin og gode venner...eller bare med min kjære og meg :-) Sier ikke nei takk til en god bok og en kopp te der ute heller jeg :-)


Ønsker dere alle en flott helg :-)


Klemmer ifra Alven

12 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

Hei!!!

Så pent du har gjort det. Venter og gleder meg jeg også nå, men synes fremdeles det er litt for kaldt.

Ha en fin helg!!!

Hilsen
Marianne

lillelise sa...

Hei!
Så fin uteplass du har! Utrolig koselig. Bruktboka er en av mine favorittbutikker også, finner bestandig alt for mye fint der...
Ønsker deg ei fin helg

Elizabet Stilig hjem sa...

hei, så utrolig koselig uteplass du har, der er det sikkert deilig å sitte.

Klem Elizabet

Prinsesse Elin sa...

For en vakker plass du har fikset til! Jeg blir helt satt ut av de flotte tingene i grønntoner. Det var skikkelig prikken over i en.
Kjekt å se slike bilder for meg som ikke har kommet helt der enda men jeg er glad for at jeg så dette for da kan jeg bruke din herlige uteplass som inspirasjon. Klem fra Elin:)

Tonerose sa...

åhhh, SÅ vakker uteplassen din er!! NYDELIG!!

Du har gjort det kjempepent der ute, hadde ikke hatt noe imot å hatt det sånn på uteplassen vår nei! :o) Takk for nydelig inspirasjon!

Lillan sa...

oi så mange nydelige detaljer:) tenker dere koser dere her ja. god helg klem fra Lillan

Familien i Fjellborg sa...

Her så det koooselig ut
får håpe været gjør at du kan sitte ute i helgen.
god helg - klem anita s

Nostalgia sa...

For en deilig uteplass ! her venter vi på finværet...

Ønsker deg en deilig kveld !
klem, Nostalgia

Sivs verden sa...

Hei!

Så fin uteplass! Kjempekoselig:)


Klem

Hos Jorunn sa...

Her var det koselig! Jeg også elsker disse store kurvstolene, har 2 fra før og prøver også å få tak i et par til! Begge de 2 jeg har er kjøpt på loppemarked. Knaggen og vannkannen er kjempesøte. Håper det blir mye kos på verandaen i helgen. Klem fra Jorunn

Missfryd sa...

Flott uteplass du har. Lover om late sommerdager:-)
Klem

@afjo72 sa...

Deilige våren :o))