onsdag 14. november 2012

Hjemmelagde julegaver :-)

 Disse drivved skiltene er fortsatt dekorative og populære tross at jeg har laget de til julemesser de siste 4 årene :-) Liker fortsatt drivved jeg hvertfall :-)

 Lavendelsåper har jeg laget i år også  :-) Skal både selge disse og gi de bort til jul, en liten ekstra gave og flotte å ha i undertøysskuffen :-) )

 Brune ull pulsvarmere :-)
Fikk ett tips inne hos en flott blogg med navnet : Tine's kreative hjørnet :-) Konvolutter laget av doruller :-) Ja du leste riktig :-) Doruller :-) dekorerer de med forkjellig papir og limer de igjen nede med limpistol,og putter ett fint kort oppi og vips har du en flott ekstra gave der også :-) Har laget hull i de bak så de kan henges opp på juletreet eller på en knagg :-)

Håper dere nyter denne flotte førjulstiden :-) Nå håper vi bare på litt snø..så er det komplett :-) Elsker denne tiden på året! tross sene netter og lange arbeidsdager :-) Gleder meg til årets julebakst med ungene og lammerull,leverpostei laging og lefsebaking :-) pluss,pluss pluss .....

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven

8 kommentarer:

sylvia sa...

Hei.
Så koselig er innlegg,
Ja gleder meg til,jul å alt som skal,ordnes jeg å,
Men gjør bare ting jeg syntes er gøy.
Klemmfra sylvia

Fjordheim sa...

Så fine ting. Du er flink til å lage mye forskjellig.
Ja jeg savnet deg på bloggtreffet. Håper vi treffes en annen gang.
Ønsker deg ei fortsatt herlig uke :)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Hei på deg du kreative!
Takk for din koselige kommentar:)
Esken min har jeg kun limt på prikkepapiret rett på den opprinnelige eska,men om man vil ha flere like er det jo smart å tegne den av på kartong:)
Du verden så koselig blogg du har, tror ikke jeg har vært på besøk her før.
Og det blir helt sikkert ikke siste gang,så masse flott du viser:))
Kommer gjerne tilbake:)

Ha en fin kveld/ny dag!

Hos Jorunn sa...

Så flotte ting du har laget, det skiltet var helt nydelig! Pulsvantene er superfine...du har jo laget et par til meg som jeg er så glade i..hihi...Det må være spennende å få julegave fra deg som lager så mye flott:) Ha en fin torsdag, klem fra Jorunn

Posttausa sa...

Så mykje koslig du lagar:) Drivved er så fint, søtt skilt du har laga!
Ja det er ei travel tid no. Eg har vore opptatt heile kvelden med å lage julebutikk. Det er veldig kjekt, men no kjenner eg at eg er sliten.
Skal prøve å lage innlegg i morgon med bilder.
Fortsatt fin veke til deg:)
Klem frå meg.

Janne i Fagerlia sa...

Såååå mye lekkert! Du er en superkreativ dame!

Taubanevegen sa...

Å, lavendelsåpe er så nydelig og dine så i tillegg dekorative ut! :) Og så er du så flink til å lage de søteste pulsvarmere!

Kaisa tar formiddagsblunden sin nå, så etterpå skal jeg fortsette å planlegge adventskalenderen til de tre største + pusle med bursdagsforberedelser til lillemors store dag om ikke så lenge! :) Tenk at hun fyller 1 år om få uker! <3

Kos deg videre med juleforberedelsene dine! :)

Klem

Anonym sa...

Du lager så mye fint,nydelig drivvedskilt. :) Elsker førjulstiden,da blomstrer kreativiteten og det er koselig å stulle og pynte frem mot jul.:)
Klem Mette.