fredag 20. februar 2009

Hentesett,påskepynt og enda ett teppe :-)

Hei alle sammen :-)

Har hatt besøk av mor ett par dager og flinke og snille mor hadde med seg hentesettet til Gabriel som hun har strikket :-) Hun har strikket hentesett til alle barnebarna sine :-) Kjempeflink er hun :-) jeg plukker ut mønster å hun strikker :-) Ble veldig fornøyd med dette! Blå fargen er litt mer gråblå i virkeligheten :-) Gammeldags og akkurat slik jeg liker det :-) Gleder meg til å se det på lillegutt :-)
Buksen har en herlig form,med regulærbare seler så kommer til å bruke den masse!
Nydelig lue og sokker :-) Har lagt inn ønske om ett par sokker til i offwhite som han skal ha på seg når han skal hjem fra sykehuset :-) og denne formen på luen synes jeg er kjempefin :-)Laget noen påskekort :-) prøvde meg med ink som skal gjør at det ser gammel ut...men har nok ikke helt teknikken inne....får nok prøve meg på noen kort til...ellers går jeg over til å bruke ordentlige gamle ark som jeg har brukt før :-)


Her er ett av tre egg som jeg har laget ,synes de jeg så i jeanne'd arc sitt blad var så fine :-) Laget vintage lock i fjor også men da med bilde på :-) Har igjen å dekorere tre egg til så spør om det ikke blir med vintage bilde :-) tre med og tre uten :-) Blir fint oppe i en kurv til påske :-)

Har fått symaskinen min til å sy rettsøm :-) kan ikke sy sikksakk men...fikk hvertfall ilden over meg igjen og har sydd meg enda ett lappeteppe :-) Dette ble jeg mest fornøyd med av de jeg har laget :-) Og kjøpte søtt bånd med "made by my mummy" på fra stoff og stil :-) Måtte sy på ett slikt i det ene hjørnet syntes jeg :-)
Det ordnet seg på siden min også når jeg la inn innlegget "feil på siden min" da kom plutselig innleggene før den tilbake :-) heldigvis :-) Så da sletter jeg det siste innlegget.
Vil også gratulere Ida så masse med den herlig gutten sin :-)
Ønsker dere alle en riktig fin helg! Ta godt vare på hverandre!
mange klemmer ifra meg
10 kommentarer:

Veronica sa...

Så flott hentesett.:)
Helt nydelig..
Eggene du hadde laget var kjempe fine. Du er dyktig:)
ha en fin helg.

Anna Lisa sa...

Kor masse nydelig!! Hentesettet var heilt sjønt!! Og teppet du har sydd likeså. Egget var så fint også!! Flink du er og du har ei flink mor også:)
Ha ei god helg min venn
Klem

Anonym sa...

Hentesettet er kjempefint, har det samme til gutten vår, har fått mye skryt for det:)Syns det er så flott med strikket barnetøy, har heldigvis en "strikkemaskin" av mor:)
Nydelige egg du har laget, god helg til deg.Anita:)

Mitt hvite hus sa...

Så nydelig hentesett. Lille prinsen blir så fin når han skal hjem til familien sin. Det nærmer seg nå??
Eggene dine var skjønne. Har prøvd meg på det jeg også .De ligger til tørk.

Kjøpte Ink i går og skal prøve meg på det. har forsøkt litt forskjellige måter å gjøre det på for at de skal se gamle ut. Er ikke helt enig med meg selv hvilken jeg liker best.
Nyt helgen Klem Kerstin

Camilla- casual living sa...

Så fint hentesett:) han blir sikkert kjempe herlig i
det i det....

og igjen fikk du meg til å få meg til å gjøre noe nyttig;te klærene;)
kan brette klærene på tørke stativet da hvertfal- selv om det ikke er så kreativt. hehe

Jeg skal "føde" ( forløses) heter det vet på Bærum sykehus. skal bare inn til forberedelse og samtale rpå fredagen også får jeg være hjemme til mandag morgen:) heldigvis...

ha en fin helg:) klem

Anonym sa...

hei på deg!
synes påskekortene var flotte jeg! jeg også synes det er vanskelig å bruke distress ink, men blir vel bedre etterhvert:) Kjemmpe søtt hentesett du har fått! god helg klem fra Lillan

linn kr/sykepleier sa...

Så vakkert påskeegg du har laget.
Digger den tekststripen til lappeteppe, var prikken over i'en den. :D

Ida sa...

Heisann vennen :)

Hvordan går det?
Her er det lite annet enn bleieskift, ammning, nattevåk og barseltårer som regjererer :-) Akkurat disse første dagene hjemme syntes jeg er slitsomme! Det er en helt utrolig fantastisk fiiiiin følelse å ha to skjønne gutter som jeg elsker overalt - men så blir idyllen litt skrukkete når mor sliter med dårlig samvittighet og en litt sånn nedstemt følelse pga disse irriterendes barseltårene! Trøster meg med at det hele ikke er evigvarende - og at hver dag blir litt bedre :) Så går det hele litt i bølgedaler også.. det ene skundet føler jeg lykke - det andre stikk motsatt.. haha.. kan ikke annet enn å le av meg selv ;-D

SÅÅÅÅ masse fint du har laget! Savner virkelig å få laget noe - syntes påskebildene ble kjempefine jeg.. og du.. hentesettet.. såååå utrolig nydelig! Elsker også den stilen din mor har strikket etter!

Nei.. vips der var han våken! Får fortsette senere!

Klemmer i masse vis

Ida sa...

... måtte bare avslutte her :-)
Hentesettet var som sagt helt nydelig - buksen er jo helskjønn med de selene på! Gleder meg nok en gang til å se Gabriel i dem!

Tiden flyr.. snart skal du til Trondheim å få møte ditt lille vidunder! Håper dagene er fine nå - og ikke altfor tunge! tenker masse på deg! Synd vi bor så langt unna hverandre - jeg er sikker på at vi hadde kunne fått sååå mye fin tid sammen :)

Klem på deg! :)

www.hjertelig.blogg.no sa...

Du er helt utrolig! Lager noe fint hele tiden.... Jeg blir imponert:)

Flotte klær dere fikk av mamman din også!

Klem Hege